Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στην κινητοποίηση για το τρένο ο Εμπορικός Σύλλογος

Πάτρα: Στην κινητοποίηση για το τρένο ο ...

Στο Ρίο

"Στη συγκέντρωση -  κινητοποίηση για την υπογειοποίηση του τρένου στον αστικό ιστό της πόλης στον σταθμό του Ρίου ο Σύλλογός μας έδωσε δυναμικό παρών", αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών.

 

"Ο Πρόεδρος κ. Ζαφειρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Νικολακόπουλος, η Ταμίας κα Διονυσάτου, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Ρώρος Α. ο Ειδικός Γραμματέας κ. Σολωμός και τα μέλη του ΔΣ κ. Τηλιγάδης και κ. Κωσταντακόπουλος ένωσαν την φωνή τους με τον Πατραϊκό λαό που απαιτεί  άμεση σιδηροδρομική σύνδεση με υπογειοποίηση στον αστικό ιστό.

 

Ο εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών ήταν πάντα  παρών στις μεγάλες διεκδικήσεις της πόλης. Ειδικότερα για τη σιδηροδρομική σύνδεση της πόλης πρωτοστάτησε τυπώνοντας φυλλάδιο, αφίσα και τρικάκια, παραχώρησε την αίθουσα του δωρεάν στους φίλους του τρένου και στον ΟΣΕ. Ο πρώην Πρόεδρος του κ. Ρώρος Γεώργιος  πήγε μάρτυρας στο δικαστήριο για την διατήρηση του προαστιακού.

 

Αγωνιζόμαστε για να πάψει η πόλη να είναι διχοτομημένη, για ένα έργο που δεν θα είναι απλά μπαλώματα του σήμερα και προβλήματα του αύριο, για ένα έργο που θα δίνει αναπτυξιακή προοπτική στην πόλη και την περιοχή και θα βελτιώνει την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

 

Οι τεκμηριωμένες οικονομικά και τεχνικά θέσεις από τους αρμόδιους φορείς της πόλης δεν αφήνουν περιθώρια για υπεκφυγές. Η θέληση και ο αγώνας της πόλης πρέπει να γίνουν σεβαστά".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις