Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανατροπή από την Δήμητρα: "Δεν είπα ποτέ ότι είδα αίμα στο στόμα της Ίριδας"

Ανατροπή από την Δήμητρα: "Δεν είπα...

Τα όσα φέρεται να κατέθεσε για την ημέρα που βρέθηκε νεκρό το μωρό

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου διαψεύδει ότι κατέθεσε πως είδε αίμα στο στόμα της Ιριδας. Η αδερφή της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου φέρεται να κατέθεσε ότι τα σημάδια στο εσωτερικό των χειλιών του μωρού δεν υπήρχαν το βράδυ πριν πεθάνει, όπως και τα σημάδια κάτω από τη μύτη της.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου για όσα συνέβησαν τη μέρα που βρέθηκε νεκρή στο κρεβατάκι της η έξι μηνών Ίριδα. Με την κατάθεση αυτή η θεία των τριών παιδιών "καίει" την αδελφή της, Ρούλα, αφού όσα λέει ενισχύουν τις υποψίες ότι ευθύνεται και για τον θάνατο του μικρότερου παιδιού της.

 Δήμητρα Πισπιρίγκου: "Δεν είδα αίμα στο στόμα της Ίριδας"
Μιλώντας με τη Ρούλα Κουσκουρή στο Star η Δήμητρα Πισπιρίγκου διέψευσε τα όσα διέρρευσαν σχετικά με την κατάθεσή της στο Ανθρωποκτονιών.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου διέψευσε ότι κατέθεσε πως είδε αίμα στο στόμα της μικρής Ίριδας όταν τη βρήκε νεκρή.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεν είπε ποτέ ότι είδε αίμα στο στόμα του έξι μηνών βρέφους.

"Διαψεύδω ρητά και κατηγορηματικά δημοσιεύματα εφημερίδων και sites, αλλά και ρεπορτάζ τηλεοπτικών εκπομπών που αναφέρουν δήθεν στοιχεία της κατάθεσής μου και μου αποδίδουν λόγια που δεν έχω πει ποτέ. Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι στην κατάθεσή μου στη ΓΑΔΑ, δεν είπα ποτέ ότι είδα πληγές στο στόμα της Ίριδας. Ειδικά δεν ανέφερα ποτέ ότι είδα αίμα στο στόμα και στα χείλη της", είπε.

Κατηγόρησε τα ΜΜΕ για αλλοίωση του νοήματος όσων έχει καταθέσει και τόνισε ότι βρίσκεται κάθε φορά στη δυσάρεστη θέση να διαψεύδει δηλώσεις που δεν έχει κάνει.

Οδ. Παπαδόπουλος: "Η κατάθεση της Δήμητρας συμφωνεί με το πόρισμα της Τσιόλα"
Από την πλευρά του ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ο. Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας την κατάθεση της Δήμητρας που διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης, επέμεινε ότι δεν είναι ακριβής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε για τα σημάδια κάτω από τη μύτη της Ίριδας ότι τα έβλεπε πρώτη φορά στη φωτογραφία που της έδειξαν οι αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ και τίποτε παραπάνω.

Όσο για τα σημάδια αίματος στο εσωτερικό των χειλιών, επέμεινε στα όσα αναφέρει και στο πόρισμα της η ιατροδικαστής κ. Τσιόλα, ότι είναι ξεραμένο υγρό από τους πνεύμονες της Ίριδας που εκτοξεύτηκε εξαιτίας του πνευμονικού οιδήματος.

Σύμφωνα με τον ίδιο τέλος, όσα φέρεται να κατέθεσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου συμφωνούν με το πόρισμα της κ. Τσιόλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις