Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χριστίνα Αλεξανιάν: «Το Λόγω Τιμής σημάδεψε την καριέρα όλων μας»

Χριστίνα Αλεξανιάν: «Το Λόγω Τιμής σημάδ...

"Χάρηκα που είμαστε... όλοι εν ζωή και επαναλάβαμε τη σειρά" εξομολογήθηκε

Η Χριστίνα Αλεξανιάν αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς «Λόγω Τιμής» αλλά και την περσινή επιστροφή της σαν «Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά».

 Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Αλεξανιάν σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επειδή είχα παίξει προηγουμένως σε δουλειές της Μυρέλλας Παπαοικονόμου, είχα ξεκινήσει αρκετά νωρίς τηλεόραση παράλληλα με το θέατρο ρεπερτορίου που έκανα πάντα. Οπότε η αναγνωρισιμότητα ήταν κάτι που μου ήρθε σταδιακά και ευχάριστα. Το Λόγω Τιμής όμως ήταν μια εμβληματική σειρά που φυσικά σφράγισε την καριέρα όλων μας, των παιδιών που ήμασταν εκεί».

«Ήμασταν οι περισσότεροι από τους μισούς συμμαθητές στη σχολή του Εθνικού θεάτρου και ήταν μια πολύ ειλικρινής παρέα αυτή. Νομίζω πως για αυτό την αγάπησε και ο κόσμος».

 «Ήταν μια περίεργη εμπειρία που την επαναλάβαμε. Ήταν περίεργο αλλά για μένα ήταν ωραίο. Ήταν σαν να έβλεπα βίντεο παιδικό της ζωής μου και ξαφνικά να έβλεπα την κόρη μου, αν είχα, να παίζει. Μου άρεσε που το ξανακάναμε και μου άρεσε που είμαστε… όλοι εν ζωή!» συμπλήρωσε η Χριστίνα Αλεξανιάν .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight