Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

OPI x Kαίτη Γαρμπή: Η αγαπημένη τραγουδίστρια γιορτάζει το Μήνα Υπερηφάνιας με εκστρατεία ομορφιάς

OPI x Kαίτη Γαρμπή: Η αγαπημένη τραγουδί...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πρέσβειρα υπέρ της διαφορετικότητας με hits που έχουν αγαπηθεί από τη LGBTQIA+ κοινότητα και δυναμικές απόψεις στο twitter

«Αυτό το κάτι που θέλει»: Με 30χρονη πορεία στο λαικό τραγούδι και έχοντας εξελιχθεί σε βασίλισσα του twitter με τις δυναμικές της κοινωνικές απόψεις, η Καίτη Γαρμπή δοκιμάζει τα κορυφαία χρώματα νυχιών της OPI και μιλά για τη σημασία του χρώματος στη ζωή της και τη στήριξη στην LGBTQIA+ κοινότητα. Αφορμή ο μήνας  Ιούνιος, που καθιερώθηκε ως μήνας Υπερηφάνειας το 1970 με έμβλημα το ουράνιο τόξο. Η OPI, παγκόσμιος ηγέτης στην επαγγελματική περιποίηση άκρων εδώ και 40 χρόνια, καλεί τον κόσμο να αγκαλιάσει με τόλμη κάθε κομμάτι της προσωπικότητας και της μοναδικότητάς του. Η ολοκαίνουργια καλοκαιρινή συλλογή βερνικιών της OPI, Power Of Hue, summer 2022, limited edition, περιλαμβάνει 12 αποχρώσεις διαθέσιμες σε GelColor, Infinite Shine, Nail Lacquer συνθέσεις: Από λαμπερό κοραλί και ροζ, έως πιο έντονο φούξια,  τολμηρό μωβ, λιλά, μπλε ηλεκτρίκ, χρυσό, και ένα ιριδίζον πράσινο λάιμ αυτά τα βερνίκια απογειώνουν κάθε look με rainbow αισθητική.

«Τα όμορφα περιποιημένα νύχια είναι μέρος της αυτοεκτίμησης μας και τα βερνίκια της OPI μ’ αυτά τα συγκλονιστικά χρώματα μας φτιάχνουν τη διάθεση και φτάνουν την αυτοπεποίθηση μας πολύ ψηλά. Νιώθω μεγάλη χαρά που συμπράττω σε ένα τέτοιο σοβαρό σκοπό που θα υπερασπιστεί και θα επιταχύνει την αποδοχή, την ορατότητα, την ενδυναμωση και την ισότητα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας! Τα έντονα χρώματα στα ρούχα και στα νύχια μου, μου φτιάχνουν τη διάθεση, με κάνουν πιο χαρούμενη! Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι! Αυτή είναι η στήριξη μας» αναφέρει η ερμηνεύτρια.

«Να είσαι τολμηρ@, πολύχρωμ@ και περήφαν@ κάθε μέρα του χρόνου, ανεξαρτήτως μήνα! Να είσαι η απόχρωση…» σχολίασε η Καίτη χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View