Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ομιλητής στο 11ο Forum Ενέργειας ο δήμαρχος Αιγιαλείας, Δημήτρης Καλογερόπουλος

Ομιλητής στο 11ο Forum Ενέργειας ο δήμαρ...

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του επισήμανε την σπουδαιότητα της καινοτομίας και των χρηματοδοτικών εργαλείων αναφέροντας το μεγάλο εμπόδιο της γραφειοκρατίας στην χώρας μας

Στο 11ο Forum Ενέργειας 2022, το οποίο έλαβε χώρα στο Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος συμμετείχε και πραγματοποίησε ομιλία.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του επισήμανε την σπουδαιότητα της καινοτομίας και των χρηματοδοτικών εργαλείων αναφέροντας το μεγάλο εμπόδιο της γραφειοκρατίας στην χώρας μας. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «Το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, δεν υπάρχει απορρόφηση σε ικανοποιητικό βαθμό των πιστώσεων που διαθέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση» και στη συνέχεια τόνισε  ότι «η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στην απορρόφηση των πιστώσεων και στην υλοποίηση των έργων».

Τέλος επισήμανε τον πρόσφατο νόμο που διευκολύνει την υποβολή των μελετών και την χρηματοδότηση τους ώστε να υλοποιηθούν σημαντικά έργα και  δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επισήμανση του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, να γίνει το ίδιο με την πιστοποίηση του έργου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις