Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απάντηση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας στην ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ

Απάντηση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας  στην ...

Η ανακοίνωση

Από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση σε απάντηση σχετικής της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας:

 Σε μια ύστατη προσπάθεια προκειμένου να ξεπεράσει τα  εσωτερικά προβλήματα  των αντιμαχόμενων ομάδων της η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας βρήκε την διέξοδο να  επιτεθεί στην Κυβέρνηση.

Προφανώς ξέχασαν τις δηλώσεις του πρώην Προέδρου τους « λεφτά υπάρχουν » και με άσφαιρα πυρά επιτίθενται  στην Κυβέρνηση που αποκατέστησε το κύρος της χώρας μας και διαχειρίστηκε με υποδειγματικό τρόπο την πανδημία , κατόρθωσε να βγάλει την χώρα από το καθεστώς της Ενισχυμένης Εποπτείας και δρομολόγησε μια σειρά αναπτυξιακών έργων για την Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα.

Στο στόχαστρό τους και οι Βουλευτές μας που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της μεγάλης προσπάθειας για την επίλυση προβλημάτων και την δρομολόγηση έργων που οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ σχεδίαζαν επί χάρτου και παρέμειναν στα συρτάρια των Υπουργείων τους.

Ο νέος αυτοκινητόδρομος Πατρών - Πύργου , η σιδηροδρομική γραμμή , το φυσικό αέριο είναι τα εμβληματικά έργα της Κυβέρνησης που θα αλλάξουν την εικόνα της περιοχής.

Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας που αποδοκίμασαν την πρώην Περιφερειακή Αρχή για την ολιγωρία ,  την ανεπάρκεια και την αναποτελεσματικότητα της είναι βέβαιο ότι  θα επιβραβεύσουν με την θετική ψήφο τους και στις επόμενες εκλογές την παράταξη του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη  αναγνωρίζοντας την αποτελεσματικότητά της , την διεκδικητικότητα της , την υψηλή απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων , τα έργα  που γίνονται και αυτά που έχουν δρομολογηθεί  προς όφελος των πολιτών.

Οι πολίτες της Αχαΐας έχουν μνήμη και κρίση για τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κυβέρνηση  του Κυριάκου Μητσοτάκη με το βλέμμα στην ανάπτυξη της οικονομίας και τη σκέψη στην ανακούφιση της κοινωνίας μετατρέπει τα καθημερινά βήματα προς τα εμπρός σε ένα μεγάλο άλμα προς το μέλλον για την Ελλάδα που αξίζουμε.

Η Ελλάδα αλλάζει. Βαδίζει μπροστά. Κοιτάζει Ψηλά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις