Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Οι ταινίες στο θερινό σινε Κάστρο στο Ρίο από 23 έως και 29/6/2022

Οι ταινίες στο θερινό σινε Κάστρο στο Ρί...

"Το Τέλειο αφεντικό" και "Υψηλή ραπτική"

Δύο Ευρωπαϊκές ταινίες έχει προγραμματίσει να προβάλλει το θερινό σινε Κάστρο στο Ρίο τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 23/6.

Πιο συγκεκριμένα από την Πέμπτη 23/6 έως και την Κυριακή 26/6 θα παίζεται στις 21.45 η νέα Ισπανική κοινωνική ταινία "Το Τέλειο Αφεντικό".

Σκηνοθεσία: Φερνάντο Λεόν ντε Αρανόα.

Παίζουν οι: Χαβιέ Μπαρδέμ, Μανόλο Σόλο, Αλμουδένα Αμόρ.

Περίληψη

Περιμένοντας την επίσκεψη της επιτροπής των επιχειρηματικών βραβείων, ο ιδιοκτήτης ενός εργοστασίου βιομηχανικών ζυγαριών προσπαθεί να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα των εργαζομένων που επηρεάζουν την καλή του εικόνα.

Η τιμημένη με 6 βραβεία Γκόγια προβλήθηκε πριν λίγο καιρό στο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου της Αθήνας. Την πρώτη εβδομάδα προβολής της σε 18 αίθουσες πανελλαδικά έκοψε περισσότερα από 10.000 εισιτήρια.

Aπό την Δευτέρα 27/6 έως και την Τετάρτη 29/6 στις 21.45 θα παίζεται η νέα Γαλλική ταινία "Υψηλή Ραπτική - Haute Couture".

Σκηνοθεσία: Σιλβί Οχαγιόν.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ναταλί Μπάιγ, Λίνα Κουντρί, Πασκάλ Αρμπιλότ.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Είδος ταινίας: Δράμα.

Η Έσθερ είναι στο τέλος της καριέρας της ως βασική σχεδιάστρια μόδας στο εργαστήριο της Dior Avenue Montaigne. Μία μέρα, ένα εικοσάχρονο κορίτσι, η Τζέιντ, της ληστεύει την τσάντα στο μετρό. Αντί να καλέσει την αστυνομία η Έσθερ αποφασίζει να φροντίσει την Τζέιντ. Βλέπει σε εκείνη την πιθανότητα να της μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της, την τέχνη της ραπτικής, τον μοναδικό της πλούτο.

Στον τρελό κόσμο της Υψηλής Ραπτικής που ο υπέρμετρος ανταγωνισμός είναι καθημερινότητα η Έσθερ θα ξεπεράσει τον εαυτό της και θα αλλάξει τα στερεότυπα.

Τα κοστούμια και τα σκηνικά της ταινίας επιμελήθηκε ο οίκος Dior.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ VIVA.GR

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture