Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να σκότωσε τα παιδιά της"

Πάτρα: "Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρ...

"Έχω πέσει από τα σύννεφα. Αλλιώς φαινόταν αυτή η κοπέλα και άλλα ανακαλύπτουμε τώρα" κατέθεσε ο πατέρας του Μάνου

Για περίπου πέντε ώρες κατέθετε σήμερα το πρωί στα στελέχη του Ανθρωποκτονιών που έχουν μεταβεί στην Πάτρα η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου.

Μάλιστα ακολούθησε και η κατάθεση του πατέρα της κατηγορουμένης, Ανδρέα Πισπιρίγκου.

 Η κ. Λεγάτου δεν άλλαξε λέξη από όσα είχε πει στην πρώτη της κατάθεση, με όσα ανέφερε εκ νέου να συνοψίζονται σε μια χαρακτηριστική φράση: "Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να σκότωσε τα παιδιά της".

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα της Πισπιρίγκου κλήθηκε να απαντήσει σε έναν καταιγισμό ερωτήσεων των ανδρών του Ανθρωποκτονιών. Ρωτήθηκε και απάντησε σχετικά με τις σχέσεις της κόρης της με τον Μάνο Δασκαλάκη από την αρχή της γνωριμίας τους έως τώρα.

Η Ελένη Λεγάτου έφυγε από το Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαγιάς για το σπίτι της με αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου και σύζυγος της Ελένης Λεγάτου, προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν ο κύκλος της προκαταρκτικής έρευνας.

Πατέρας Μάνου Δασκαλάκη: "Αλλιώς φαινόταν αυτή η κοπέλα και άλλα ανακαλύπτουμε τώρα"
Ο παππούς των κοριτσιών και πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη κατέθεσε το Σάββατο στη ΓΑΔΑ τη δική του εκδοχή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κινήθηκε στην ίδια γραμμή με τον γιο του.

Φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές ότι "Έχω πέσει από τα σύννεφα και εγώ, και όλοι στην οικογένειά μας. Δεν είχαμε διαπιστώσει τίποτα. Αλλιώς φαινόταν αυτή η κοπέλα και άλλα ανακαλύπτουμε τώρα".

Ο κ. Δασκαλάκης κατέθεσε ότι είχε καταλάβει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μία αξιοπρεπής μητέρα. Φρόντιζε και πρόσεχε τα παιδιά της, και κανείς από το οικογενειακό περιβάλλον του δεν είχε αντιληφθεί κάτι περίεργο.

Ρωτήθηκε για τις σχέσεις που διατηρούσε αυτός και η σύζυγός του με τους γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και απάντησε ότι ήταν καλές αλλά τυπικές. Κρίσιμη θεωρείται η ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της Ίριδας και συγκεκριμένα ποιος ή ποιοι βρίσκονταν στο σπίτι όταν το παιδί βρέθηκε νεκρό.

Η μητέρα του Μάνου, εξαιτίας κάποιων κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ζήτησε να καταθέσει στην Πάτρα. Και οι δύο φρόντιζαν συχνά τα παιδιά και εκτιμάται ότι έχουν άποψη για το τι συνέβαινε.

ΠΗΓΗ: ALPHA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις