Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Γιάννης Στάνκογλου δίνει spoiler για τη συνέχεια της σειράς "Το Νησί"

Ο Γιάννης Στάνκογλου δίνει spoiler για τ...

"Ξεκινάμε αυτή την Δευτέρα τα γυρίσματα" αποκάλυψε

Ο Γιάννης Στάνκογλου, σε τηλεοπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «Το Νησί» και την πολυαναμενόμενη επιστροφή της μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

 Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «λίγο πολύ όλοι όσοι δουλέψαμε στο Νησί, κάπως είχε ανέβει ο πήχης επειδή η δουλειά ήταν πάρα πολύ καλή. Δεν έβρισκα μετά κάτι το οποίο πραγματικά να με ενδιαφέρει εκείνη τη στιγμή στην τηλεόραση. Το θεωρούσα πάρα πολύ καλό. Και προτάσεις μού είχαν γίνει και έλεγα όχι».

«Στη συνέχεια της σειράς υπάρχει ο Ανδρέας Βανδουλάκης στη φυλακή για έξι χρόνια μετά τον φόνο της Άννας. Ξεκινάμε αυτή την Δευτέρα τα γυρίσματα. Τα περισσότερα θα είναι εδώ, υπάρχουν κάποια γυρίσματα και στην Κρήτη αλλά το δικό μου location είναι στη φυλακή οπότε και είναι όλο εδώ. Είναι πάρα πολύ ωραίο γραμμένο το σενάριο».

 «Έχει κλείσει η Σπιναλόγκα αλλά θα υπάρχουν δυο, τρεις χαρακτήρες από το πρώτο Νησί που είναι στη συνέχεια σε κάποιο νοσοκομείο. Από όσο ξέρω θα δούμε και τον Τάσο Νούσια και πολλούς ηθοποιούς που ήταν στην πρώτη σειρά. Δεν θα είναι όμως η Κατερίνα Λέχου και ο Στέλιος Μάινας. Βέβαια και εγώ… πέθαινα στο παλιό Νησί αλλά βλέπουμε τώρα τον ήρωα λίγο πριν πεθάνει σε αυτά τα έξι χρόνια» συμπλήρωσε ο Γιάννης Στάνκογλου .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight