Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τράπεζα Πειραιώς-Καλάβρυτα: Δέσμευση πως δεν θα προχωρήσει σε καμία πρωτοβουλία μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο

Τράπεζα Πειραιώς-Καλάβρυτα: Δέσμευση πως...

Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Τράπεζας παρέστησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο βουλευτής Κώστας Μάρκου & η συνεργάτιδα της βουλευτού Αχαΐας και Τομεάρχου Πολιτισμού, Σίας Αναγνωστοπούλου

Συνάντηση με τον Ανώτερο Γενικό Διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς κ. Κουτεντάκη και τον Γενικό Διευθυντή του δικτύου καταστημάτων κ. Πουλάκη, είχαν την Πέμπτη 16/6/2022 οι βουλευτές Αχαΐας και ο δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο βουλευτής Κώστας Μάρκου και η συνεργάτιδα της βουλευτού Αχαΐας και Τομεάρχου Πολιτισμού, Σίας Αναγνωστοπούλου.

Σε μία γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση που αφορούσε στο ενδεχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στα Καλάβρυτα, τέθηκαν οι προβληματισμοί και οι λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να κλείσει το υποκατάστημα, καθώς εξυπηρετεί έναν μεγάλο αριθμό πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόνισαν ότι  μια τουριστική και αγροτική περιοχή όπως τα Καλάβρυτα, σε έναν τέτοιο ορεινό όγκο, με τον  αγροτικό και γαλακτοκομικό συνεταιρισμό, δεν μπορεί να μείνει χωρίς το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικονομίας αλλά και της κοινωνικής υπόστασής της. Σημείωσαν επίσης, την ιστορική σημασία της πόλης των Καλαβρύτων και το συμβολικό κόστος που θα είχε ένα ενδεχόμενο κλείσιμο του εν λόγω καταστήματος.

Από τη μεριά τους οι εκπρόσωποι της Τράπεζας Πειραιώς υπογράμμισαν πως αντιλαμβάνονται τα προβλήματα, όπως τέθηκαν από τους βουλευτές και τον Δήμαρχο της πόλης και ενημέρωσαν πως δεν θα προχωρήσουν σε καμία πρωτοβουλία, τουλάχιστον μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η συνάντηση αυτή αποτελεί μία καλή αρχή και ένα σημαντικό βήμα ώστε η τελική απόφαση της Τράπεζας να ανταποκριθεί στις κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες της ιστορικής περιοχής των Καλαβρύτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις