Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αναγνωστοπούλου, Μάρκου:«Να μην κλείσει το υποκατάστημα Καλαβρύτων της Τράπεζας Πειραιώς, ούτε λοιπών περιοχών της Αχαΐας»

Αναγνωστοπούλου, Μάρκου:«Να μην κλείσει ...

Συνάντηση με το στέλεχος της τράπεζας κ. Ηλιάδη

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου μαζί με άλλους βουλευτές Αχαΐας, τον Δήμαρχο Καλαβρύτων και εκπροσώπους φορέων της πόλης συναντήθηκαν με το στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Ηλιάδη, με αντικείμενο το απειλούμενο κλείσιμο του υποκαταστημάτων της Τράπεζας στα Καλάβρυτα, στην  κάτω Αχαΐα αλλά και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας. 

Ειδικότερα για το υποκατάστημα στην πόλη των Καλαβρύτων ο κ Μάρκου και η κ. Αναγνωστοπούλου απαίτησαν να μην κλείσει για οικονομικούς, κοινωνικούς και ιστορικούς λόγους. Τόνισαν ότι μετά την εγκληματική απορρόφηση της Αγροτικής Τράπεζας από την Τράπεζα Πειραιώς και μετά το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Κλειτορίας, ο αγροτοκτηνοτροφικός κόσμος της επαρχίας των Καλαβρύτων δεν στηρίζεται επαρκώς από κάποιο πιστωτικό ίδρυμα. Την ίδια στιγμή η ανάγκη υγιών και ισχυρών αγροτικών συνεταιρισµών για την ανάπτυξη και εξέλιξη των τοπικών κοινωνιών και με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων υποδειγματικό φορέα συνεταιριστικής οργάνωσης και λειτουργίας σε πανελλαδικό επίπεδο, με  εξαγωγικούς προσανατολισμούς αλλά και βασικός  ‘’πελάτης’’ της Τράπεζας Πειραιώς, καθιστά τις συνέπειες  από  το κλείσιμο του υποκαταστήματος ακόμα δραματικότερες για την περιοχή. Ο κ. Ηλιάδης, ως εκπρόσωπος της Τράπεζας δεν παρείχε καμιά ουσιαστική δέσμευση. Οι βουλευτές δήλωσαν την πρόθεση τους να συνεχίσουν τον αγώνα τους προς κάθε κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις