Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Το Φωτεινό Αστέρι έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και ειρήνης από το Μόλο

Πάτρα: Το Φωτεινό Αστέρι έστειλε ένα ηχη...

Ήταν μία ιδιαίτερη εκδήλωση που απευθύνθηκε σε μικρά και μεγάλα παιδιά - Την βραδιά έκλεισε η σχολή χορού Εμμέλεια όπου ο ρυθμός και η μουσική είχαν την τιμητική τους

Ξεχωριστή ήταν η καλοκαιρινή εκδήλωση από "Το Φωτεινό Αστέρι", την σημαντική αυτή Εθελοντική Δράση Ανθρωπιστικής Βοήθειας που πραγματοποιήθηκε στο μόλο της Αγίου Νικολάου την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 το απόγευμα, με θέμα «Στείλε ένα μήνυμα αγάπης και ειρήνης».

Η εκδήλωση γέμισε από πολλά φωτεινά χαμόγελα μικρών και μεγάλων.

Ήταν μία ιδιαίτερη εκδήλωση που απευθύνθηκε σε μικρά και μεγάλα παιδιά, στους ανθρώπους εκείνους που έγιναν για λίγο παιδιά ανάμεσα στα φωτεινά χαμόγελα των παιδιών και σε εκείνους που δεν έχασαν το παιδί που κατοικεί στην ψυχή τους.  Όλοι μαζί  εκφραστήκαμε και αποτυπώσαμε τις ευχές μας, σε ευχετήριες κάρτες, οι οποίες ταξίδεψαν  με την βοήθεια της θάλασσας και του ιστιοπλοϊκού σκάφους του συλλόγου Ιάσων σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα βρουν τον παραλήπτη τους και η ευχή αυτή θα πραγματοποιηθεί, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Επίσης οι λιλιπούτειοι φίλοι μας απόλαυσαν ψυχαγωγικές δράσεις όπως Facepainting, ζωγραφική, αφήγηση παραμυθιών, χορούς αλλά και δράσεις από το τμήμα Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστήμιου Πατρών. Την βραδιά έκλεισε η σχολή χορού Εμμέλεια  όπου ο ρυθμός και η μουσική είχαν την τιμητική τους.

"Το Φωτεινό Αστέρι" θα ήθελε να ευχαριστήσει δημοσίως την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την συνδρομή της στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής και ιδιαιτέρως τον κ. Τάκη Παπαδόπουλο, Αντιπεριφερειάρχη Συντονισμού – Διοίκησης – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την παρουσία του  καθώς και όλους τους παριστάμενους, τον συντονιστή της Ν.Ε Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Σιδηρόπουλο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κώστα Μάρκου. Επίσης το Φωτεινό Αστέρι που είναι μία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με στόχο και αποστολή, την υποστήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά έως 18 ετών, θα ήθελε να ευχαριστήσει το κατάστημα C.molos, τον ιδιοκτήτη και τους εργαζόμενους για την άψογη εξυπηρέτηση και στήριξη της όλης εκδήλωσης.

Οι φωτ. είναι της Φαύστας Φρατζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture