Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαΐμη η 16η Ημερίδα Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Τμήματος Βιολογίας

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαΐμη ...

Στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών - Συγκινητική ήταν η ομιλία που αφορούσε στη μεγάλη προσφορά της εκλιπούσας καθηγήτριας, Αντιγόνης Ζαχαροπούλου

«Σημαντικά επιστημονικά συμπεράσματα για το μέλλον εξήχθησαν από τη 16η Ημερίδα Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Τμήματος Βιολογίας στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο που είχα την τιμή να συμμετέχω», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης, επισημαίνοντας ότι το έργο των μεταπτυχιακών φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων αποτελεί μια ιδιαίτερα χρήσιμη εμπειρία στα θέματα συλλογικής οργάνωσης έργων και διαχείρισης ομάδων.

Συγκινητική ήταν η ομιλία που αφορούσε στη μεγάλη προσφορά της εκλιπούσας καθηγήτριας, Αντιγόνης Ζαχαροπούλου. Η εκλεκτή πανεπιστημιακός είχε  σημαντικό ερευνητικό έργο στο Εργαστήριο Γενετικής του Τμήματος Βιολογίας  του Πανεπιστημίου Πατρών συμβάλλοντας και  ως επιστημονική υπεύθυνη στην εξέλιξη της μελέτης του γονιδιώματος διπτέρων με εξαιρετικά αποτελέσματα. Είχε αναπτύξει και σημαντικές ερευνητικές  συνεργασίες με αντίστοιχα εργαστήρια  του εξωτερικού.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις