Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Παρουσιάζεται στα Λουσικά το βιβλίο με τίτλο «Ταξιδεύοντας σε βορεινές, νότιες θάλασσες και τροπικά πελάγη»

Παρουσιάζεται στα Λουσικά το βιβλίο με τ...

Του Βασίλη Ζαφειρακόπουλου, Αρχιμηχανικού Ε.Ν. – Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 στις 11 το πρωί

Το βιβλίο με τίτλο «Ταξιδεύοντας σε βορεινές, νότιες θάλασσες και τροπικά πελάγη» που έγραψε και κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021 o Βασίλης Ζαφειρακόπουλος, Αρχιμηχανικός Ε.Ν, και αναφέρεται μέσα από την 45ετή θαλασσινή ζωή του στα μακρινά του ταξίδια σ’ όλους τους ωκεανούς και πελάγη, στα φυσικά φαινόμενα που συνάντησε και στις κουλτούρες των διάφορων λαών, πρόκειται να παρουσιαστεί σε εκδήλωση την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 στις 11 το πρωί στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Λουσικών Αχαΐας.

Το ενδιαφέρον βιβλίο των 288 σελίδες που περιλαμβάνει και 150 φωτογραφίες, θα παρουσιάσουν ο Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος και νυν περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Κατσιφάρας, ο Λεωνίδας Μαργαρίτης, δικηγόρος, πρόεδρος Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος και ο Κώστας Παπαγιαννόπουλος, αρχαιολόγος, Ινστιτούτο τοπικής ιστορίας.

Θα προλογίσει ο Βασίλης Ζαφειρακόπουλος, πρόεδρος Συλλόγου Σουδενιωτών.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η εκπαιδευτικός Μαρία Ραγιά, γραμματέας του Συλλόγου Σουδενιωτών. Το «Ταξιδεύοντας σε βορεινές, νότιες θάλασσες και τροπικά πελάγη» είναι ένα ενδιαφέρον βιβλίο που πράγματι ταξιδεύει τον αναγνώστη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture