Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία Καρολάιν: Στην Αλόννησο η αδερφή της για να βοηθήσει στην ανατροφή της μικρής Λυδίας

Δολοφονία Καρολάιν: Στην Αλόννησο η αδερ...

Βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην Αλόννησο

Οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς προσπαθούν να ζήσουν με την τεράστια απώλεια της δολοφονίας της κόρης τους από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, με μόνο τους μέλημα την ανατροφή της μικρής Λυδίας. Πλέον στο πλευρό τους έχουν και την αδερφή της Καρολάιν, που ήρθε στην Αλόννησο από τις Φιλιππίνες.

Η ετεροθαλής αδερφή της Καρολάιν Κράουτς, Ντόνα, έφτασε στο ελληνικό νησί από τις Φιλιππίνες ειδικά για τη Λυδία και έχει μαζί της μόνο το μικρότερο από τα τρία παιδιά της, που είναι ηλικίας μόλις τεσσάρων ετών.

 Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή "T-Live” του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, η αδερφή της Καρολάιν, Ντόνα, βρίσκεται στην Αλόννησο τις τελευταίες 20 μέρες.

Η νεαρή γυναίκα που ζει στις Φιλιππίνες δεν συνοδεύεται από τον σύζυγό της, παρά μόνο από το ένα από τα τρία παιδιά της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εκπομπή, η Ντόνα θα παραμείνει αρκετό διάστημα στην Ελλάδα, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους γονείς της Καρολάιν στον πόνο τους και να βοηθήσει στην ανατροφή της μικρής Λυδίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η 39χρονη αδερφή της Καρολάιν γεννήθηκε στις Φιλιππίνες, ωστόσο μεγάλωσε στην Ελλάδα, καθώς ήρθε σε ηλικία 8 ετών.

Να τονίσουμε πως η Ντόνα με την αδικοχαμένη Καρολάιν είχαν 18χρόνια διαφορά. Έχει σπουδάσει ζωγραφική, έχοντας πραγματοποιήσει πολλές εκθέσεις ζωγραφικής στη Μανίλα των Φιλιππίνων όπου ζει με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους.

Πριν και μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η ετεροθαλής αδερφή της Καρολάιν ήταν πολύ ενεργή στο facebook και έκανε αναρτήσεις. "Η μοναδική μου αδερφή, η καλύτερή μου φίλη. Σ’ αγαπώ Καρολάιν" ήταν μία από αυτές που είχε κάνει στις 20 Μαΐου, ποστάροντας μια παλαιότερη φωτογραφία της Καρολάιν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις