Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 16 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες η ταινία “Επιστροφή στην Κανονικότητα” του Κώστα Κολημένου

Στις 16 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα στις αίθο...

Η ταινία έχει λάβει εγκωμιαστικά σχόλια στο New Generation Film Festival, στην πρώτη πανελλήνια προβολή της - Κέρδισε & το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στη Γαλλία, στο Φεστιβάλ Paris International Film Awards

Aπό την ερχόμενη Πέμπτη 16/6/2022, σε διανομή της NEW STAR θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες η ταινία «Επιστροφή στην κανονικότητα», παραγωγής 2021, του Κώστα Κολημένου

Η ιστορία μιας νεαρής Ελληνίδας, που φεύγει από τη Μέκκα στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου, για να περάσει τις εβδομάδες του εγκλεισμού, στο ακριβώς αντίθετο άκρο, στο χωριό… Ο τρόπος ζωής της αλλάζει βίαια και οι άνθρωποι που συναντά, θα τη φέρουν αντιμέτωπη με την πρωτόγονη φύση της - πρωτόγονη ως δημιουργία, ως τρόπο ζωής, ως ερωτική ύπαρξη.

Σκηνοθεσία: Κώστας Κολημένος

Παραγωγή: Στέφανος Παππάς

Διεύθηνση φωτογραφίας: Στέφανος Παππάς

Μοντάζ: Στέλιος Γιαννουλάκη

Μουσική: Δημήτρης Τζιμέας

Διεύθυνση Παραγωγής: Άννα Αντωνοπούλου

Σενάριο: Κώστας Κολημένος

Ηθοποιοί: Κωνσταντίνα Τσιούρη, Αντώνης Μουλάς, Σελένα Προδρομίδου, Κώστας Κολημένος, Πάνος Κοριζής.

Διάρκεια: 64 λεπτά.

Γλώσσα: Ελληνικά.

Η “Επιστροφή στην Κανονικότητα” του Κώστα Κολημένου κερδίζει βραβεία και εντυπώσεις.

Τις μέρες της πρώτης καραντίνας, οι προσωπικές αναδρομές και  οι καταπιεσμένες επιθυμίες, βγήκαν από το υποσυνείδητο. Η υπαρξιακή αγωνία για το τι θα φέρει το αβέβαιο  μέλλον, πλημμύριζε τις σκέψεις, όχι όλων των ανθρώπων, αλλά ούτε και λίγων. Ο Κώστας Κολημένος, εμπίπτει στην κατηγορία των δραστήριων καλλιτεχνών, με έντονη ακτιβιστική δράση, απόρροια αυτής,  το ντοκιμαντέρ «Μια Κραυγή του Δεκέμβρη» και το έργο «Οργώνοντας το Χρόνο».

Η ταινία “Επιστροφή στην Κανονικότητα” έχει λάβει εγκωμιαστικά σχόλια στο New Generation Film Festival, κατά την πρώτη πανελλήνια προβολή της,  κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στη Γαλλία, στο Φεστιβάλ  Paris International Film Awards και  διεκδικεί τέσσερα μεγάλα βραβεία στο International Moving Film Festival , στο Ιράν. Η Επιστροφή στην Κανονικότητα επιλέχθηκε στο διαγωνιστικό τμήμα του  Athens International Digital Film Festival AIDF. -Ιάκωβος Γωγάκης.

 Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture