Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Πρύτανης Χ. Μπούρας συμμετέχει σε εκδήλωση του περιοδικού Άρδην και του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών

Ο Πρύτανης Χ. Μπούρας συμμετέχει σε εκδή...

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δικηγορικού συλλόγου Πατρών στην οδό Φιλοποίμενος 24 και Ρήγα Φεραίου, 3ος όροφος την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 19:15

Η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η ανάδυση ενός πολυπολικού συγκρουσιακού κόσμου, αλλά και η τουρκική επεκτατικότητα, που απειλεί υπαρξιακά τον ελληνισμό σε Ελλάδα και Κύπρο, εκατό χρόνια μετά το 1922, θα είναι το αντικείμενο της συζήτησης που διοργανώνουν το Άρδην και ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 19:15 στην αίθουσα του Δικηγορικού συλλόγου Πατρών (στην οδό Φιλοποίμενος 24 και Ρήγα Φεραίου, 3ος όροφος).

Το ακριβές θέμα της εκδήλωσης είναι: «1922-2022: Μετά την εισβολή στην Ουκρανία η αναζωπύρωση του τουρκικού επεκτατισμού». Θα μιλήσουν όπως έχουμε ξαναγράψει, οι: Γιώργος Καραμπελιάς (συγγραφέας – πολιτικός αναλυτής), Χρήστος Μπούρας (Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών), Θεόδωρος Παπαθεοδώρου (Καθηγητής Αντεγκληματικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου – πρ. υπουργός), Θεόδωρος Ρουσόπουλος, (βουλευτής – δημοσιογράφος).

Παρεμβαίνουν οι: Αθανάσιος Ζούπας, πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πατρών, Θεόδωρος Ντρίνιας δημοτικός σύμβουλος, δημοτική παράταξη Κοινοτικόν, Μιχάλης Ροδόπουλος, πρόεδρος Συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας “Φάρος”. Συντονίζει η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις