Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρινό δικηγορικό γραφείο αναλαμβάνει την σύνταξη ομαδικής αγωγής για το ρεύμα και τους παρόχους

φωτο αρχείου

φωτο αρχείου

Η ανακοίνωση του Βασίλη Μάρκου

Τη σύνταξη ομαδικής αγωγής για το ρεύμα και τους παρόχους αναλαμβάνει το γραφείο του Πατρινού δικηγόρου Βασίλη Μάρκου. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, "ο καταναλωτής δεν λαμβάνει σαφή ενημέρωση σχετικά με τις δυσμενείς συνέπειες που έχει το πρόγραμμα του παρόχου του.

Αναλυτικά:

"Το γραφείο μας με επίκεντρο την τερατώδη ρήτρα αναπροσαρμογής και τις αθέμιτες πρακτικές των παρόχων λογαριασμών ρεύματος, αναλαμβάνει την σύνταξη ομαδικής αγωγής για πλήθος παραβιάσεων της ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας για την προστασία του καταναλωτή.

Ο καταναλωτής δεν λαμβάνει σαφή ενημέρωση σχετικά με τις δυσμενείς συνέπειες που έχει το πρόγραμμα του παρόχου του. Προγράμματα προμήθειας εμφανίζονται να έχουν σταθερό τιμολόγιο, δίχως αυτό να αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Οι χαρακτηρισμοί για διάφορες επιμέρους χρεώσεις είναι ασαφείς και παραπλανητικοί. Οι συμβάσεις είναι δυσνόητες, δυσανάγνωστες, πολυσέλιδες, με κατά κυριολεξία ψιλά γράμματα, με πλήθος αδιαφανιών ή καταχρηστικών όρων. Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία στα τηλέφωνα 2610-334 655 και 6999924333".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις