Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έρχονται ακραία φαινόμενα από Αιτωλοακαρνανία- Πανικός από πτώση του ρεύματος στο κέντρο- Ισχυροί άνεμοι-ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Έρχονται ακραία φαινόμενα από Αιτ...

Η κακοκαίρια Genesis φθάνει στην περιοχή

Πανικός επικράτησε στο κέντρο της Πάτρας από την ξαφνική διακοπή ρεύματος που προκλήθηκε, με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα. Συναγερμοί σε επιχειρήσεις άρχισαν να χτυπούν ενώ αρκετές κλήσεις δέχτηκε η πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ. Λόγω της βαριάς συννεφιάς , καταστήματα εστίασης και καφέ και άλλες επιχειρήσεις έμειναν στα σκοτεινά με τις δραστηριότητές τους να διακόπτονται ξαφνικά.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία ερχονται ακράια φαινόμενα από την Αιτωλοακαρνανία τα οποία μπορεί να πλήξουν την Πάτρα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Χωρίς ρεύμα είναι εδώ και λίγη ώρα πολλές περιοχές της Πάτρας. Οι ισχυροί άνεμοι που φυσούν στην περιοχή έχουν προκαλέσει μικροπροβλήματα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία εντοπίστηκε βλάβη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην συμβολή της Κωνσταντινουπόλεως με την Σαρανταπόρου

Φαίνεται πως οι προγνώσεις των μετεωρολόγων για την επερχόμενη κακοκαιρία Genesis επιβεβαιώνονται. Σύμφωνα με τις προγνώσεις αναμένεται στην Πάτρα και τον Πύργο και την ευρύτερη περιοχή ισχυρή βροχή και έντονη κεραυνική δραστηριότητα τις επόμενες ώρες .

Κακοκαιρία Genesis: Σε συναγερμό η Πολιτική Προστασία, ποιες περιοχές πλήττει- ΠΙΝΑΚΕΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις