Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος η αδερφή της, Μαρία – Η φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμα

Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος η αδερφή της...

Η ανάρτησή της

Η Μαρία Κερασιώτη ενημέρωσε μέσω instagram για το μωράκι που περιμένει, κάνοντας μια συγκινητική ανάρτηση, έξι μήνες μετά τον χαμό του πατέρα της.

Πάντα στο πλευρό της, η αδερφή της, Παρασκευή Κερασιώτη η οποία έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

Μαρία Κερασιώτη – Αναλυτικά η ανάρτησή της:
«Πέρασαν κιόλας 6 μήνες από τον χαμό σου…έφυγες τόσο νωρίς και άδικα….Έφυγες πατέρα για πάντα και για να μην με καταστρέψει η απουσία σου μου έστειλες την στιγμή που εσύ θεωρούσες κατάλληλη ένα δώρο Θεού…Πάντα όμως ένα κομμάτι της ψυχής μου θα είναι κενό και μαύρο να το ξέρεις….

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πατέρα για τον άνθρωπο που με έκανες σήμερα, σε ευχαριστώ που σε είχα πατέρα, σε ευχαριστώ για το κάθε τι της ζωής μου…Ήσουν ότι καλύτερο και ευλογημένο είχα στη ζωή μου…

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΆΠΕΙΡΑ και ας το παίζω σκληρή…Να μας προσέχεις όλες από εκεί ψηλά και να έρχεσαι τουλάχιστον στα όνειρα μας συχνά…Να είσαι σίγουρος πως στην εγγονή σου θα πω τα πάντα για σένα σαν να σε γνώριζε από πάντα…

Πατέρα μου, βασιλιά μου σε λατρεύω ΆΠΕΙΡΑ, κάποια στιγμή θα ανταμωθούμε φίλε μου..Σε υπέρ αγαπώ,ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ», έγραψε η Μαρία Κερασιώτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight