Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Summer Love: Το φετινό καλοκαίρι όλοι πάνε Azur στο Κτήμα Παναγιωτόπουλου

Summer Love: Το φετινό καλοκαίρι όλοι πά...

Το αγαπημένο beach bar restaurant στο Λαμπίρι έχει κερδίσει τον κόσμο με τις παροχές και την πανέμορφη παραλία του με τα καταγάλανα νερά

Υπέροχες στιγμές θαλασσινής απόδρασης και δροσιάς θα χαρείτε στο παραδεισένιο σκηνικό του beach bar restaurant Azur στο Λαμπίρι. Κομμάτι του ονομαστού Κτήματος Παναγιωτόπουλου με οργανωμένη, χρυσαφένια παραλία και καταγάλανα νερά υποδέχεται κόσμο καθημερινά ενώ  αποτελεί κορυφαία πρόταση καλοκαιρινής αναψυχής και για όσους αρέσκονται σε κοντινές εκδρομούλες τα σαββατοκύριακα. Στο Azur μπορείτε να απολαύσετε all day καφέ, ποτά, κοκτέιλ, ποικιλίες ενώ το εστιατόριό του με λαχταριστό, πεντανόστιμο μενού έχει βραβευτεί και προσελκύει πλήθος εκλεκτικών καλοφαγάδων.

Η αμμουδιά μέσα στο πράσινο συνδυασμένη με όλες τις απαραίτητες υποδομές άνεσης και ασφάλειας έχουν χρίσει το Azur νούμερο 1 προορισμό της περιοχής για να ευχαριστηθεί κανείς όλες τις ομορφιές της θάλασσας σε κλίμα εξωτικού ειδυλλιακού θερέτρου. Κόσμος κάθε ηλικίας το έχει κάνει αγαπημένο του στέκι, ενώ ένα μεγάλο team επαγγελματιών φροντίζει για κάθε πιθανή του απαίτηση. Ξαπλώστε κάτω από τον ήλιο, ανανεωθείτε κολυμπώντας, ξεχάστε την πιεστική ρουτίνα  και διαλέξτε ό,τι σας αρέσει από το μπαρ και το μενού. Εδώ όλα συνιστούν μια γνήσια summer experience σε ένα σπάνιο τοπίο της αχαικής γης. Γαλάζιο όπως λέμε Azur.

 

Beach - bar - restaurant - Azur

Παραλία Λαμπίρι

www.ktimapanagiotopoulou.gr

Τ : 26910-32616

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life