Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος...

Τεράστια «μάχη» στη ψηφοφορία

Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα, με τους κανονισμούς πλέον να έχουν αλλάξει, όπως ανακοίνωσε χθες ο Γιώργος Λιανός.

Αυτήν την εβδομάδα, δεν θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας αλλά τρεις, ενώ δεν θα υπάρξει αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε τουλάχιστον τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση, με τον πρώτο να τον γνωρίζουμε ήδη. Οι «μπλε» πήραν ακόμη μία νίκη χθες και έτσι οι αντίπαλοί τους πήγαν στο συμβούλιο του νησιού όπου ανέδειξαν για 10η φορά υποψήφιο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα, οι «κόκκινοι» θα καταφέρουν -επιτέλους- να πάρουν νίκη και έτσι θα στείλουν απόψε τη μπλε ομάδα στο συμβούλιο του νησιού για να βγάλει και εκείνη έναν, τουλάχιστον, υποψήφιος προς αποχώρηση. Ποιος θα είναι αυτός;

Δίπλα στον Σπύρο Μαρτίκα θα βρεθεί η Βρισηίδα και σίγουρα θα έχουμε μεγάλη «μάχη», καθώς το πρώην ζευγάρι θα βρεθεί αντιμέτωπο στη ψηφοφορία, με τους δυο τους να έχουν αποδείξει πως έχουν μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού που τους στηρίζει. Φυσικά μεγάλο ρόλο θα παίξει και το ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος ή και τέταρτος αν χρειαστεί, όμως στη φάση που βρίσκεται το παιχνίδι, πλέον όλοι οι παίκτες έχουν «φανατικούς» υποστηρικτές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight