Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χαρδαβέλλας για Πισπιρίγκου: Δεν θα βρεθούν στοιχεία για να δικαστεί - Η αστυνομία δεν έχει

Χαρδαβέλλας για Πισπιρίγκου:  Δεν θα βρε...

Φοβάμαι πως θα βγω αληθινός και θα αποφυλακιστεί, σχολίασε

Για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα και τη Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Δευτέρας.

Ο δημοσιογράφος σχολίασε αρχικά τους εξαιρετικούς χειρισμούς της Αγγελικής Νικολούλη στην υπόθεση και έπειτα ερωτηθείς για το τι θα ρωτούσε εκείνος την προφυλακισμένη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας είπε ότι θα ήθελε να μάθει το κίνητρό της.

 "Εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι η δολοφόνος του παιδιού της ή των παιδιών της, πραγματικά θα ήθελα να τη ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό. Γιατί ήθελε να φέρει κοντά, όπως λένε, τον άντρα της; Γιατί έχει ένα ψυχολογικό πρόβλημα που την οδήγησε εκεί; Πιστεύω κάτι και φοβάμαι ότι θα επιβεβαιωθώ για αυτή την υπόθεση. Δεν θα βρεθούν τα στοιχεία αυτά που θα μπορεί η γυναίκα αυτή να δικαστεί! Είναι ένα από τα πιο σκοτεινά εγκλήματα. Από ότι μαθαίνω δεν υπάρχουν, ούτε καν στην Αστυνομία, συγκεκριμένα στοιχεία αυτή τη στιγμή" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαβέλλας μιλώντας στον Alpha.

Στη συνέχεια ερωτηθείς για τον Γιώργο Τράγκα, με τον οποίο διατηρούσαν στενή φιλία και για όσα ακούγονται για την αμύθητη περιουσία του μετά το θάνατό του, ο Κώστας Χαρδαβέλλας είπε "με εξέπληξε δυσάρεστα η ιστορία αυτή. Δεν θα ήθελα να φύγω από τη ζωή και να ψάχνουν πώς απέκτησα τόσα εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight