Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας τίμησε τον Βενιζέλο Σωτηρακόπουλο

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας τίμησε τον Βενιζέ...

Η απονομή της τιμητικής διάκρισης έγινε σήμερα

Σε ανακοίνωσή της Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας ενημέρωνει ότι τίμησε τον Βενιζέλο Σωτηρακόπουλο:  Εβδομήντα πέντε χρόνια ουσιαστικής προσφοράς στην  ΕΡΕ και την Νέα Δημοκρατία συμπλήρωσε ο αεικίνητος Βενιζέλος Σωτηρακόπουλος.
Αποτελεί την ηγετική φυσιογνωμία της παράταξης στην Τριταία ενώ υπήρξε ο ιδρυτής και για δεκαετίες πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης δημιουργώντας και γραφεία στο Διάσελο.
Πανταχού παρών σε όλα τα προσκλητήρια έδινε τις δικές του μάχες σε μια περιοχή με δυσμενές περιβάλλον για την παράταξη. Με ήθος και ευπρέπεια υπερασπιζόταν  τα ιδανικά και τις αξίες μας κερδίζοντας την αγάπη όλων μας και την εκτίμηση των ιδεολογικών μας αντιπάλων.
Σήμερα ακμαίος παρότι διάγει το 92 χρόνο της ηλικίας του η σκέψη του παραμένει διαρκής και άσβεστη για την παράταξη και τον γενέθλιο τόπο του το Καλέντζι.
Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας τιμώντας την ανεκτίμητη προσφορά του στην παράταξη  αποφάσισε να του απονείμει αναμνηστική πλακέτα κατά της διάρκεια της πρόσφατης πολιτικής εκδήλωσης στον Ερύμανθο όπου τιμήθηκε και η μνήμη του αείμνηστου αντιδημάρχου και επίσης ιστορικού στελέχους Κώστα Τομαρά που τούτες τις ημέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον ξαφνικό χαμό του.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος μιλώντας στην εκδήλωση είχε μεταφέρει εκ μέρους του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της παράταξης για όλα όσα προσέφεραν και οι δυο σε αυτήν.
Λόγοι ανεξάρτητοι της θέλησης του δεν είχαν επιτρέψει τότε στον Βενιζέλο Σωτηρακόπουλο να παρευρεθεί στην εκδήλωση.
Η απονομή της τιμητικής διάκρισης έγινε σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια σεμνής εκδήλωσης στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. στην πόλη μας όπου ο πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης μετά την ομιλία του απένειμε αναμνηστική πλακέτα.
Παρών στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερυμάνθου Γιάννης Παπακωνσταντίνου , μέλη της ΔΕΕΠ , τομεάρχες , εθελοντές και στελέχη - μέλη της παράταξης από την περιοχή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις