Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από τις 2 έως και τις 8 Ιουνίου 2022

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από τις ...

Δύο είναι οι καινούριες ταινίες, το φολμ μυστηρίου με στοιχεία θρίλερ "Men" και η παιδική ταινία "Ελκάνο & Μαγγελάνος Ο Πρώτος Περίπλους της Γης"

Στο Odeon Veso Mare (πρώην Ster) στην Ακτή Δυμαίων 17 στο Εμπορικό κέντρο Veso Mare, στην Πάτρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 2 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 θα προβάλλονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 1 στις 22.15 καθημερινά,

Αίθουσα 3 στις 19.50 καθημερινά

"Men"

Στον απόηχο μιας προσωπικής τραγωδίας, η Χάρπερ (στο ρόλο η Αγγλίδα ηθοποιός Τζέσι Μπάκλεϊ που ήταν υποψήφια φέτος για Όσκαρ β' ρόλου για την ταινία "Η Χαμένη Κόρη") αποσύρεται μόνη στην όμορφη αγγλική ύπαιθρο, ελπίζοντας ότι έχει βρει ένα μέρος για να θεραπεύσει την απώλειά της. Αλλά κάποιος ή κάτι από το γύρω δάσος φαίνεται να την καταδιώκει. Αυτό που ξεκινά με τον τρόμο που φουντώνει, γίνεται ένας πλήρως διαμορφωμένος εφιάλτης, που κατοικείται από τις πιο σκοτεινές αναμνήσεις και φόβους της στην πυρετώδη, νέα ταινία τρόμου του οραματιστή κινηματογραφιστή Άλεξ Γκάρλαντ (“Από Μηχανής”, “Αφανισμός”).

Σκηνοθεσία: Άλεξ Γκάρλαντ

Πρωταγωνιστούν οι: Τζέσι Μπάκλεϊ, Ρόρι Κινίαρ, Γκέιλ Ράνκιν, Πάπα Εσιέντου.

Κατηγορία: Θρίλερ Φαντασίας

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Διανομή από την TANWEER.

Το "Men" προβάλλεται ήδη στις Αμερικάνικες αίθουσες και σε 2 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει τα 6,5 εκατ. δολάρια.                   


           

Αίθουσα 1 στις 19.15 καθημερινά,

Αίθουσα 3 στις 22.00 καθημερινά,

Αίθουσα 4 στις 21.30 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 20.30 και στις 23.10 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 18.20 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 21.00 καθημερινά,

Αίθουσα 7 στις 22.30 καθημερινά

"Top Gun: Maverick"

Με πάνω από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους ιπτάμενους του Ναυτικού, ο Πιτ “Μάβερικ” Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει. Συμμετέχει σε ακραίες αποστολές ως ένας θαρραλέος δοκιμαστικός πιλότος και αποφεύγει μια πιθανή προαγωγή που θα τον επηρέαζε αρνητικά. Καθώς εκπαιδεύει μερικούς αποσπασμένους πτυχιούχους για μια ειδική αποστολή την οποία δεν έχει βιώσει ποτέ κανένας πιλότος, ο Μάβερικ αντιμετωπίζει τον Υπολοχαγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ), γιο του μακαρίτη φίλου του Μάβερικ αλλά και τον αξιωματικό παρακολούθησης Υπολοχαγό Νικ Μπράντσο, γνωστούς με τα ψευδώνυμα “Ρούστερ” και “Γκουζ” αντίστοιχα. Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον αλλά και τα φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ βρίσκει τον εαυτό του σε μια πάλη ενάντια στους πιο σκοτεινούς του φόβους, με αποκορύφωμα αυτή την αποστολή που απαιτεί την έσχατη θυσία από εκείνους που θα επιλεχθούν για να τη ζήσουν.

Σκηνοθεσία: Τζόσεφ Κοσίνσκι.

Πρωταγωνιστούν εκτός του σούπερ σταρ Τομ Κρουζ, ο Μάιλς Τέλερ, η βραβευμένη με Όσκαρ Τζένιφερ Κόνελι, και οι Τζον Χαμ, Γκλεν Πάουελ, Λιούις Πούλμαν, Τσαρλς Πάρνελ, Μπασίρ Σαλαχούντιν, Μόνικα Μπάρμπαρο, Τζέι Έλις, Ντάνι Ραμίρεζ, Γκρεγκ Ταρζάν Ντέιβις και ο Εντ Χάρις.

Κατηγορία: Περιπέτεια

Διάρκεια: 131 λεπτά.

Διανομή από την ODEON.    

Η καλογυρισμένη ταινία που προξενεί και έντονη νοσταλγία και συγκίνηση, έκανε την πρεμιέρα της στο 75ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών όπου ο Τομ Κρουζ τιμήθηκε και με Χρυσό Φοίνικα.  

Εμπορικά έχει "σκίσει" με τις εισπράξεις στις ΗΠΑ ήδη σε μία εβδομάδα προβολής να είναι στα 180 εκατ. δολάρια συν ακόμη 146 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο. Όσο για τη χώρα μας το "Top Gun: Maverick" έπιασε κορυφή στο box office με 60.000 εισιτήρια στο ξεκίνημα του. 

Αίθουσα 7 στις 17.50 μόνο το σαββατοκύριακο

"Ελκάνο & Μαγγελάνος Ο Πρώτος Περίπλους της Γης - Elcano & Maggelan – The First Voyage Around The World"

Η ιστορία των 2 ατρόμητων θαλασσοπόρων πρώτη φορά σε κινούμενα σχέδια.Βίρα τις άγκυρες για μια από τις συναρπαστικότερες περιπέτειες όλων των εποχών! Οι ατρόμητοι θαλασσοπόροι, ο πασίγνωστος Μαγγελάνος που ξεκίνησε το ταξίδι, και ο λιγότερο γνωστός Ελκάνο που το ολοκλήρωσε, αποδεικνύοντας πως η Γη είναι στρογγυλή. Μια εντυπωσιακή περιπέτεια κινουμένων σχεδίων που μας ψυχαγωγεί ουσιαστικά, μαθαίνοντας μας παράλληλα την ιστορία των δύο τολμηρών ανδρών που κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, αψηφώντας τις φουρτούνες, τους λιμούς και τις επιθέσεις από εχθρικές φυλές, κατόρθωσαν να αλλάξουν για πάντα την Ιστορία!

Σκηνοθεσία: Άνχελ Αλόνσο.                            

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Διανομή από την TANWEER.    

Διάρκεια: 90 λεπτά.

Το φιλμ που είναι Ισπανικής παραγωγής και ήταν & υποψήφιο για το βραβείο Γκόγια καλύτερου φιλμ ανιμέισον, προβάλλεται μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.         

 

Αίθουσα 3 στις 17.40 μόνο το σαββατοκύριακο

"Πάντα στο Κόκκινο - Turning Red"

Η νέα ταινία της Pixar και της Ντίσνει για το τέρας που κρύβουμε όλοι μέσα μας σηματοδοτεί και το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ντόμι Σι.

Μπορεί η 13χρονη Μέιλιν να ξεχωρίζει με την έντονη προσωπικότητά της, όμως, τίποτα δεν συγκρίνεται με το γιγάντιο κόκκινο πάντα στο οποίο μεταμορφώνεται κάθε φορά που την κατακλύζει ένα έντονο συναίσθημα. Πάντα δηλαδή, αν κρίνουμε από το πέρασμά της στην εφηβεία! Το γεγονός ότι η υπερπροστατευτική μητέρα της, Μινγκ, μπλέκεται συνεχώς στα πόδια της, δεν βελτιώνει την ανεξέλεγκτη κατάσταση της Μέιλιν.

Σενάριο: Julia Cho, Domee Shi

Σκηνοθεσία: Domee Shi.

Στην πρωτότυπη Αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι: Rosalie Chiang, Sandra Oh, Ava Morse, Maitreyi Ramakrishnan, Hyein Park, Orion Lee, Wai Ching Ho, Tristan Allerick, Addison Chandler.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Πέγκυ Μανωλά, Βίκυ Νικολαΐδου, Εριέττα Σαούγκου, Λυδία Τζανουδάκη, Μαρτίνα Δημοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βούλα Κώστα, Παναγιώτης Κλάδης, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Έλλη Πρόκου, Σοφία Καψαμπέλη, Μαρία Ζερβού, Χρήστος Συριώτης, ο Πατρινός ηθοποιός Σωτήρης Δούβρης, και οι Μιχάλης Βλαβιανός, Μαρία Ζερβού.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Διανομή από την εταιρεία Feelgood.

Η ταινία στη χώρα μας έχει ξεπεράσει τα 80.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 5 στις 18.10 μόνο το σαββατοκύριακο

"100% Λύκος - 100% Wolf"

O Φρέντι Λουπέν θα ήταν ένας συνηθισμένος έφηβος, εάν δεν ήταν ο νεότερος απόγονος μιας οικογένειας λυκανθρώπων! Τρέμοντας την ώρα της πρώτης μεταμόρφωσής του σε λύκο στα 14 του, ο Φρέντι διαπιστώνει με έκπληξη και τρόμο, πως τελικά, αντί για αιμοβόρος λύκος, μεταβάλλεται σ’ ένα …λευκό-ρόζ και φουντωτό σκυλί κανίς! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Φρέντι, σαν σκύλος, βιώνει τη δύσκολη ζωή του αδέσποτου στο δρόμο, για να καταλήξει σε μια «σκυλο-φυλακή»! Θα τα καταφέρει να αποδράσει από εκεί; Ποιος είναι ο μυστηριώδης τύπος που τον ακολουθεί κατά πόδας, και θα αποδείξει τέλος πάντων ο Φρέντι πως είναι 100% λύκος;

Σκηνοθεσία: Άλεξ Στάντερμαν                       

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Διάρκεια: 96 λεπτά.

Διανομή από την TANWEER.    

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. 

Αίθουσα 4 στις 19.00 καθημερινά

"Sonic the Hedgehog 2 - Sonic: Η Ταινία 2"

Ο πιο αγαπημένος σκαντζόχοιρος επέστρεψε για μια νέα περιπέτεια στο "Sonic: Η Ταινία 2". Αφού εγκαταστάθηκε στο Γκριν Χιλς, ο Σόνικ θέλει να αποδείξει πως είναι αληθινός ήρωας. Η ώρα να δοκιμαστεί φτάνει με την επιστροφή του Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ), ο οποίος αναζητάει, μαζί με τον νέο συνεργάτη του, τον Νακλς, ένα σμαράγδι με τη δύναμη να αφανίζει πολιτισμούς. Ο Σόνικ ξεκινάει μαζί με τον Τέιλς ένα ταξίδι ανα την υφήλιο, προκειμένου να βρουν το σμαράγδι προτού πέσει στα λάθος χέρια.

Σκηνοθεσία: Τζεφ Φάουλερ.

Με τους Τζιμ Κάρει, James Marsden, τη φωνή του Ben Schwartz, την Tika Sumpter, και τους Natasha Rothwell, Adam Pally και Shemar Moore.

Διάρκεια: 2 ώρες.

Διανομή από την Odeon. Το φιλμ προβάλλεται μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Η ταινία σε 9 εβδομάδες προβολής στην χώρα μας έχει κόψει περισσότερα από 78.000 εισιτήρια.

Εξαιρετική είναι & η πορεία της ταινίας στις ΗΠΑ όπου σε 8 εβδομάδες έχει φτάσει σε εισπράξεις τα 186 εκατ. δολάρια συν ακόμη 200 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Αίθουσα 7 στις 19.40 καθημερινά,

Αίθουσα 8 στις 21.15 καθημερινά

"Doctor Strange in the multiverse of madness"

Η ταινία "Doctor Strange In The Multiverse Of Madness" με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και πάλι στον κεντρικό ρόλο, αποτελεί τη συνέχεια του Doctor Strange, Avengers: Η Τελευταία Πράξη & Soiderman: No Way Home και είναι συνολικά η 28η ταινία του MCU. Η σκηνοθεσία είναι του Sam Raimi και πρωταγωνιστούν εκτός από τον Benedict Cumberbatch ως ο Stephen Strange, η Elizabeth Olsen, και οι Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez. Μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν τους "Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη", o Dr. Stephen Strange συνεχίζει να αναζητά την Time Stone. H συνάντηση με ένα φίλο από τα παλιά - που όμως πλέον μετατράπηκε σε εχθρό - θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ανείπωτο κακό.

Σκηνοθεσία:  Σαμ Ράιμι.

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Διάρκεια: 126 λεπτά.

Διανομή από την FEELGOOD.  

H νέα εντυπωσιακή αυτή ταινία της Μάρβελ στο εγχώριο boxoffice, σε 4 εβδομάδες προβολής πλησιάζει τα 220.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις της έχουν φτάσει τα 880 εκατ. δολάρια, από τα οποία τα 376,5 εκατ. προέρχονται από το Αμερικάνικο boxoffice.

Αίθουσα 8 στις 18.40 μόνο το σαββατοκύριακο

"Τα Κακά Παιδιά - The Bad Guys"

Χαριτωμένη κωμωδία δράσης κινουμένων σχεδίων από την DreamWorks Animation.

Ποτέ στην ιστορία των κακοποιών δεν έχει υπάρξει άλλη παρέα πέντε φίλων τόσο διαβόητη όσο αυτή των «Κακών Παιδιών» που αποτελείται από τον επιτήδειο πορτοφολά Κύριο Λύκο, τον έμπειρο διαρρήκτη χρηματοκιβωτίων Κύριο Φίδι, τον χαλαρό άρχοντα της μεταμφίεσης Κύριο Καρχαρία, τον ευέξαπτο νταή Κύριο Πιράνχα και την ετοιμόλογη, ευφυή χάκερ Κυρία Ταραντούλα. Μαζί οργανώνουν εντυπωσιακές ληστείες και πάντα καταφέρνουν να ξεγλιστράνε, γι’ αυτό και βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς. Αυτό όμως θα αλλάξει.

Γιατί έπειτα από αμέτρητες επιτυχημένες διαρρήξεις μέσα στα χρόνια, η συμμορία τελικά συλλαμβάνεται και ο Κύριος Λύκος κάνει μια συμφωνία (την οποία δεν έχει πρόσθεση να τηρήσει) προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή: Τα Κακά Παιδιά θα γίνουν καλά! Προβάλλεται στις Πατρινές αίθουσες μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Σκηνοθεσία Πιερ Περιφέλ.

Το σενάριο είναι βασισμένο στη σειρά βιβλίων του Άαρον Μπλέιμπι.

Παραγωγοί: Ντέιμον Ρος, Ρεμπέκα Χάντλεϊ.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι:

Ταραντούλα: Κατερίνα Τσάβαλου,

Λύκος: Ντένης Μακρής

Καρχαρίας: Άγγελος Λιάγκος,

Πιράνχα: Θάνος Λέκκας

Φίδης: Χάρης Γρηγορόπουλος.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Διανομή από την Tulip.

H ταινία στη χώρα μας, σε 10 εβδομάδες προβολής έχει κόψει πανελλαδικά 60.000 εισιτήρια.

Στις Αμερικάνικες αίθουσες σε 6 εβδομάδες προβολής έχει ήδη φτάσει τα 83 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις συν ακόμη 120 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

*Η Αίθουσα 2 των Odeon Veso Mare είναι κλειστή λόγω βλάβης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture