Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Έκθεση ζωγραφικής: Η Πάτρα μέσα από τα μάτια 57 καλλιτεχνών -ΦΩΤΟ

Έκθεση ζωγραφικής: Η Πάτρα μέσα από τα μ...

Στην Αγορά Αργύρη

Πως θα μας φαίνονταν άραγε μικρές γωνιές της Πάτρας, επιβλητικά κτίρια, στολισμένα μπαλκόνια και γραφικά δρομάκια αν είχαμε το χρόνο να τα παρατηρήσουμε; Σίγουρα θα αποτελούσαν μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα μας!

Με αυτή την διάθεση, 57 καλλιτέχνες επέλεξαν διάφορα σημεία της Πάτρας και  τα αποτύπωσαν στον καμβά. Ο καθένας με την δική του «συναισθηματική» ματιά.

Θέμα της Έκθεσης που φιλοξενείται από την Τετάρτη 1η Ιουνίου στην Αγορά Αργύρη «Πάτρα…κάθε μου βήμα μια εικόνα». Σε αυτήν  ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί  στην πόλη της αρχοντιάς , των νεοκλασικών , του Αγίου Ανδρέα και φυσικά του καρναβαλιού!

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης. Οι συμμετέχοντες  αναφέρθηκαν στην ιδέα, και την υλοποίηση της αλλά και στην αγάπη τους για την ζωγραφική και την καλλιτεχνική έκφραση. Μάλιστα φορούσαν στα κεφάλια τους στεφάνια με λουλούδια (για να αποχαιρετήσουν την άνοιξη που τους ενέπνευσε) ή καπέλα (για να υποδεχτούν το καλοκαίρι).

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής και κεραμικής. Η διοργάνωση ανήκει στην υπεύθυνη του καλλιτεχνικού εργαστηρίου «ΠΑΡΤΥ» Αναστασία Κασιάδη. Θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιουνίου και αξίζει μια επίσκεψη  καθώς εκτός των άλλων «φωτίζει» τις ομορφιές της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture