Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άννα Φόνσου: «Δεν ήθελα να δουλέψω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Άννα Φόνσου: «Δεν ήθελα να δουλέψω με τη...

Δείτε τι αποκάλυψε η ηθοποιός

Για τις σχέσεις που είχε με τη Ζωή Λάσκαρη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε η Άννα Φόνσου, ενώ θυμήθηκε και ένα ταξίδι που είχαν κάνει και οι τρεις μαζί, στο Λονδίνο.

Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!, η Άννα Φόνσου είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν πρωτοείδα τη Λάσκαρη, ήταν σαν τουρίστρια! Κούκλα! Είχαμε πάει οι τρεις μας ένα ταξίδι στο Λονδίνο, η Βουγιουκλάκη, η Λάσκαρη και εγώ. Μας είχε καλέσει ένας φωτογράφος, ο Μαρίνος Κουσουμίδης, γιατί θα γινόταν ένα πάρτι με πολλούς ηθοποιούς. Φτάνουμε στο Λονδίνο, βάζει η Ζωή ένα στενό φουστάνι, γοργονέ, μια γούνα λευκή από πάνω… Ήταν ψηλή – νόμιζα ότι ήμουν νάνος κοντά της. Ντύνεται και η Αλίκη με ένα φόρεμα με βολάν, και εκείνη με μια γούνα, τα μαλλιά της εντυπωσιακά, και ξεκινάμε για το ξενοδοχείο Dorchester. Εγώ αποφάσισα να βάλω ένα μαύρο βελούδινο φουστάνι που μου είχε χαρίσει η κυρία Κατερίνα. Έξω από το ξενοδοχείο πολύς κόσμος, φωτογράφοι, πολλές σταρ και όλοι κοιτούσαν τις δυο φίλες μου».

Στην προεία της συνέντευξης, η ίδια εξήγησε τον λόγο που δεν ήθελε να δουλέψει μαζί της, δηλώνοντας ότι: «Φιλενάδα μου, κουμπάρα μου, μου λείπει όσο τίποτα άλλο. Συναντιόμασταν τακτικά, κάναμε βόλτες και τρώγαμε μαζί. Δεν ήθελα να δουλέψω μαζί της, ούτε πήγαινα στον Θεολόγο (σ.σ. όπου διατηρούσε εξοχική κατοικία η Αλίκη) γιατί είχε πάντα κόσμο γύρω της και δεν την ευχαριστιόμουν. Η Αλίκη ήταν πολύ σημαντικό πρόσωπο και πολύ σπουδαία ηθοποιός».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight