Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι λέει η Αγγελική Τσιόλα για τον θάνατο της Ίριδας- Εν αναμονή της κατάθεσής της

Πάτρα: Τι λέει η  Αγγελική Τσιόλα για το...

Δείτε βίντεο

Εν αναμονή της κλήσης για να καταθέσει για τον θάνατο της Ίριδα βρίσκεται η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα όπως είπε νωρίτερα μιλώντας σε δημοσιογράφους. Η κ. Τσιόλα βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια  της Πάτρας, για να καταθέσει στο πλαίσιο της δίκης για τη δολοφονία του Μπακαρί Χέντερσον στη Ζάκυνθο.

"Οι καταθέσεις όλων μας είναι πολύ σημαντικές, αποκλειστικά των εμπλεκομένων στην υπόθεση αυτή, δηλαδή κυρίως των ανθρώπων που έχουν έρθει σε φυσική επαφή με τις σορούς των παιδιών και ασφαλώς η άποψή τους έχει βαρύνουσα σημασία", τόνισε και πρόσθεσε πως " δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τα περιστατικά, δεν αφορούν κανέναν στην παρούσα φάση. Έχουν δοθεί απαντήσεις τότε που έπρεπε και θα δοθούν εκ νέου αν απαιτηθεί. Οπότε εν αναμονή της κατάθεσής μου".

Η κ. Τσιόλα δεν απάντησε σε επιμέρους ερωτήματα για την υπόθεση του θανάτου της Ίριδας, όπως πχ για τον ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, σύμφωνα με τον οποίο, της είπε άτυπα την ώρα θανάτου του βρέφους. " ΄Δεν μπαίνω στη διαδικασια αυτή καθόλου. Έχουν δοθεί απαντήσεις και απ ότι γνωρίζετε δεν μου αρέσει να επαναλαμβανόμαστε".

Η ιατροδικαστής ανέφερε πως για τον θάνατο της Ίριδας "είμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων των δύο πραγματογνωμοσυνών, των αποτελεσμάτων της επανεξέτασης των εργαστηριακών εξετάσεων και για τα δύο παιδιά και των καταθέσεων μας".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις