Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξεσηκωμός για το Καραμανδάνειο- "Δεν παίρνουμε ευθύνη να κοιμίζουμε μικρά παιδιά" λένε οι γιατροί του Αγ. Ανδρέα- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ξεσηκωμός για το Καραμανδάνειο- &...

Συνάντηση το μεσημέρι της Διοίκησης του Νοσοκομείου με την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα

Στα κεραμίδια βρίσκονται νοσοκομειακοί γιατροί για την απουσία αναισθησιολόγων από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και τις μετακινήσεις γιατρών από τον Άγιο Ανδρέα, στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο. Η κατάσταση στο  νοσοκομείο παίδων, έχει φτάσει στο απροχώρητο όπως αναφέρθηκε νωρίτερα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας. Σήμερα  το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση της Διοίκησης του Καραμανδανείου με την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα. Αν δεν υπάρξει δέσμευση για την άμεση προκήρυξη των 4 κενών θέσεων αναισθησιολόγων θα εισηγηθούμε κινητοποιήσεις επεσήμανε ο Πρόεδρος της ΕΙΝΑ Δ. Ζιαζιάς. Τόνισε πως το νοσοκομείο λειτουργεί με επισφάλεια και είναι προτιμότερο να αναστείλει την εφημερία του και  για τα επείγοντα περιστατικά καθώς δεν μπορεί όπως τόνισε αναισθησιολόγος ενηλίκων να "βαφτίζεται" παιδοαναισθησιολόγος, καθώς δεν έχει την αντίστοιχη εμπειρία.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο αναισθησιολόγος του ΓΚΝΠ Άγιος Ανδρέας Αλέξης Τριαντόπουλος ο οποίος είπε πως δύο αναισθησιολόγοι από τον Άγιο Ανδρέα μετακινούνται στο Καραμανδάνειο αναφέροντας χαρακτηριστικά πως "από τη στιγμή που δεν έγιναν εδώ και ενάμιση με δύο χρόνια  προκηρύξεις και αντικατάσταση των γιατρών, ουδείς θα αναλάβει την ευθύνη να κοιμίζει μικρά παιδιά".

"Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένας αναισθησιολόγος για να λειτουργήσει το νοσοκομείο. Αν δεν βρεθεί άμεση λύση σήμερα το μεσημέρι αναγκαστικά δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε η εφημερία" επεσήμανε ο Αντιπρόεδρος της ΕΙΝΑ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις