Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπό διάλυση το Καραμανδάνειο- «Σχόλασαν» τα χειρουργεία- Ούτε σήμερα εμφανίστηκε αναισθησιολόγος

Υπό διάλυση το Καραμανδάνειο- «Σχόλασαν»...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ξανά χωρίς τακτικά χειρουργεία

Χωρίς αναισθησιολόγο και χειρουργεία ξανά το Καραμανδάνειο. Ενώ χθες μετά την αναβολή των τακτικών χειρουργείων λόγω αναρρωτικής άδειας αναισθησιολόγου διέρρευσε από την 6η ΥΠΕ ότι υπογράφηκε η μετακίνηση γιατρού από το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, αναισθησιολόγος στο Καραμανδάνειο, δεν πήγε ούτε σήμερα.  Αποτέλεσμα είναι να μην γίνουν ούτε τα σημερινά προγραμματισμένα χειρουργεία αλλά ούτε και τα αυριανά.

«Είμαστε στο “και πέντε”. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Πρέπει να βρεθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα εκτός κι αν το υπουργείο θέλει να καταντήσει το Καραμανδάνειο κέντρο υγείας» λέει στο thebest.gr ο  ο παιδοχειρουργός του νοσηλευτικού ιδρύματος Βασίλης Αλεξόπουλος.

«Αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί μέχρι να δοθεί μία λύση. Μέχρι να υπάρξει προκήρυξη μόνιμων θέσεων, το πρόβλημα θα υπάρχει. Με το να μετακινούμε συναδέλφους και να υπολειτουργεί ένα τμήμα με γιατρούςπου  δουλεύουν ασταμάτητα, οι αναρρωτικές είναι μονόδρομος. Είναι αδύνατον να εφημερεύεις 15 ημέρες από τις 30 και να μην αρρωστήσεις. Τέτοια προβλήματα δεν λύνονται με μετακινήσεις με ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία σε παιδιά. Θα πρέπει συνάδελφοι να βρεθούν μόνιμα σε αυτές τις θέσεις και να εκπαιδευτούν πάνω σε αυτές τις ηλικίες, από τους πιο έμπειρους μέσα στο παιδιατρικό νοσοκομείο» λέει στο thebest.gr η Ράνια Κελεσίδου, ειδικευόμενη παιδίατρος στο Καραμανδάνειο, μέλος της ΕΙΝΑ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις