Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πηνελόπη Πλάκα: «Έχω περάσει δύσκολα σε συνεργασία, ένιωθα ξένο σώμα»

Πηνελόπη Πλάκα: «Έχω περάσει δύσκολα σε ...

«Η ομορφιά στο επάγγελμα του ηθοποιού μπορεί να ανοίξει πόρτες, εμένα με βοήθησε»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Πηνελόπη Πλάκα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια δύσκολη συνεργασία που είχε, στις απώλειες που της στοίχισαν, και τη σχέση με το σύντροφό της.

«Η ομορφιά στο επάγγελμα που κάνουμε μπορεί να ανοίξει πόρτες για κάποιους ρόλους, για κάποιους άλλους μπορεί η ομορφιά να μην είναι κάτι τόσο σημαντικό. Εμένα με βοήθησε. Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου, έχω δουλέψει και με ειδικό, διαβάζω πολύ, μου αρέσει, θέλω να εξελίσσομαι. Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να εξελιχθώ», είπε αρχικά η Πηνελόπη Πλάκα.

Η Πηνελόπη Πλάκα είπε στη συνέχεια: «Το “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” συνεχίζεται και τρίτη σεζόν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Περνάμε πολύ ωραία, έχουμε γίνει οικογένεια. Είμαστε φίλοι, αστειευόμαστε, περνάμε πολύ ωραία».

Αναφερόμενη στην απώλεια της γιαγιάς και του παππού της, με τους οποίους είχε μεγαλώσει, η Πηνελόπη Πλάκα λέει: «Κάθε απώλεια είναι δύσκολη στη ζωή, πόσω μάλλον να έχεις μεγαλώσει με ανθρώπους και να τους χάνεις. Νομίζω όμως ότι σε πάει και ένα βήμα παραπάνω, σκέφτεσαι να κάνεις πράγματα για να είσαι ευτυχισμένος, να δημιουργήσεις δική σου οικογένεια, να συνεχίσεις τη ροή των πραγμάτων».

Απαντώντας στο αν έχει κάνει σκέψεις για γάμο, η Πηνελόπη Πλάκα είπε: «Έχω ωραία σχέση με το σύντροφό μου. Για γάμο δεν έχω ακόμα σκέψεις. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δημιουργήσω οικογένεια. Θα το δούμε».

Τέλος, η Πηνελόπη Πλάκα αναφέρθηκε και σε μια δύσκολη συνεργασία που είχε: «Έχω περάσει δύσκολα σε συνεργασία, δεν ταίριαζα, ένιωθα ξένο σώμα, αλλά τελείωσε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight