Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ευτυχία Φαναριώτη: «Θυματοποιήθηκα, σιώπησα τότε»

Ευτυχία Φαναριώτη: «Θυματοποιήθηκα, σιώπησα τότε»

«Έχω δεχτεί λεκτικές κακοποιητικές συμπεριφορές»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε η Ευτυχία Φαναριώτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον Χάρη Ρώμα, αλλά και τον ανταγωνισμό και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στο χώρο.

Έχεις χρόνια συνεργασίας με τον Χάρη Ρώμα. Πώς βλέπεις το νέο του βήμα για Δημαρχεία;

O Χάρης είναι ένας μοναδικός άνθρωπος. Πολυτάλαντος. Όπου και να μου ζητούσε να πάω δίπλα του, θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ό,τι κι αν κάνει γίνεται επιτυχία, δεν θα κάνει ποτέ κάνει μέτριο. Μελετάει το καθετί πριν το κάνει. Είναι εξαιρετικός συνάδελφος, πολύτιμος φίλος, υπέροχος άνθρωπος. Μου έχει κάνει τόσο καλό αυτός ο άνθρωπος και στη ζωή μου και στην καριέρα μου.

Με έχει βοηθήσει και στηρίξει. Παράλληλα έχουμε χημεία πάνω στη σκηνή, νιώθω μεγάλη ασφάλεια δίπλα του. Τον αγαπώ βαθιά. Όσον αφορά το νέο του βήμα, είμαι σίγουρη πως και εκεί θα διαπρέψει, καθώς όπως σου είπα, όλα τα μετράει πριν τα κάνει, οπότε και αυτό θα το κάνει πολύ καλά. Είναι έντιμος άνθρωπος, έχει όραμα, θα είναι ένας επιτυχημένος δήμαρχος.

Ανταγωνισμό έχεις αντιμετωπίσει από συναδέλφους;

Έχω δεχτεί ανταγωνισμό από συναδέλφους. Δυστυχώς αυτό υπάρχει στη δουλειά μας, θέλουμε δεν θέλουμε. Παλαιότερα θύμωνα, στενοχωριόμουν, έκλαιγα, τώρα προσπαθώ να μην του δίνω καμία δύναμη, να μην το βλέπω, γιατί αλλιώς μου κάνει κακό. Δεν θέλω την αρνητική ενέργεια στη ζωή μου.

Κακοποιητικές συμπεριφορές έχεις δεχτεί; Σε φόβισαν;

Έχω δεχτεί λεκτικές κακοποιητικές συμπεριφορές. Δεν ξέρω αν με φόβισαν ακριβώς, Σίγουρα με έκαναν να κλειστώ πιο πολύ στον εαυτό μου. Είχα γίνει πιο ευαίσθητη. Θυματοποιήθηκα.

Τις αντιμετώπισες ή σιώπησες;

Σιώπησα, αλλά τώρα πια μιλάω. Σε όλο αυτό βοήθησε η ψυχοθεραπεία. Τότε τι να έκανα; Δηλαδή αν με έβριζε ο σκηνοθέτης, θα τον έβριζα κι εγώ; Δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, έφευγα. Έχει συμβεί να με ψάχνουν από το θέατρο κι εγώ να έχω αλλάξει δουλειά. Δεν με ξανά έβρισκε ο σκηνοθέτης, ωστόσο την ώρα της δουλειάς δεν μπορούσα σε καμία περίπτωση να αφήσω τη θέση μου. Ωστόσο, δύο φορές είχα αλλάξει επάγγελμα. Το είχα ρίξει στο τραγούδι. Είχα εξαφανιστεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight