Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Mother & Daughter Engineering Fest πάει Πάτρα

Το Mother & Daughter Engineering Fes...

Μια ξεχωριστή εμπειρία

Μια ξεχωριστή εμπειρία θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν 15 μητέρες με τις κόρες τους, 10-14 ετών, στην ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώνει η Mexoxo σε συνεργασία με το ίδρυμα Konrad-Adenauer-Stiftung. Ένα υπέροχο hands on event, όπου κάθε κορίτσι γίνεται ομάδα με τη μητέρα της, μαθαίνουν μαζί για τα STEM & robotics και ετοιμάζονται να σπάσουν τα όριά τους!

Σκοπός του προγράμματος είναι να ενισχυθεί η ιδέα πως οι γυναίκες μπορούν να πετύχουν στον κόσμο του STEM, να ανατραπεί η πεποίθηση ότι οι έξυπνες ιδέες αναπτύσσονται μόνο από άνδρες, να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση των κοριτσιών και των γυναικών και να τους δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθούν με το STEM. Τέλος στόχος του προγράμματος αυτού είναι να μάθουμε πως η ευημερία προέρχεται από την ποιότητα που "προσφέρουμε" στον πλανήτη μας, μέσα από την εκπαίδευση που προσφέρουμε στα ίδια τα παιδιά μας, τους μελλοντικούς πολίτες και συνδιαμορφωτές αυτού του κόσμου.

Οι αξίες που έχει ως στόχο να μεταλαμπαδεύσει το πρόγραμμα Mother & Daughter είναι η δύναμη της εκπαίδευσης, ο σημαντικός ρόλος της ενδυνάμωσης και η σύνδεση μητέρας και κόρης.

Εισηγήτρια του προγράμματος είναι η Ολυμπιονίκης Ρομποτικής Διάννα Βουτυράκου.

Για την εγγραφή σας στο πρόγραμμα, επισκεφθείτε την σελίδα της Mexoxo
https://www.mexoxo.com/mother-and-daughter

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις