Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κατάληψη στη Φοιτητική Εστία για τη μετακίνηση του Διευθυντή- Τι λένε στο thebest.gr πρύτανης και φοιτητές- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Κατάληψη στη Φοιτητική Εστία για ...

Τι λέει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών

Σε κατάληψη της Γραμματείας της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών για τη μετακίνηση του Γιώργου Αθανασόπουλου από τη θέση του Διευθυντή της Εστίας, προχώρησαν νωρίτερα σήμερα φοιτητές. Όπως λένε η μετακίνηση του κ. Αθανασόπουλου κι ενός ακόμα εργαζόμενου σε άλλα πόστα,  είναι άδικη και δηλώνουν πως θα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους. Υποστήριξαν επίσης ότι "δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη εξήγηση από την Πρυτανική Αρχή, ο μόνος λόγος που μας έδωσε είναι ότι δεν γίνεται ένας άνθρωπος να είναι επί 37 συναπτά έτη σε ένα συγκεκριμένο πόστο".

Από την πλευρά του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Χρήστος Μπούρας επεσήμανε πως  συζήτησε με τους φοιτητές, επισημαίνοντας πως τους ενημέρωσε πως η Πρυτανική Αρχή είναι πάντα στη διάθεσή τους. "Έχω δεσμευτεί σε μια σειρά από πράγματα. μεταξύ των οποίων να τους δώσω την παλιά σύμβαση και την καινούργια, όπως επίσης ότι δεν θα πληρώνουν τα δωμάτιά τους. Όλα τα υπόλοιπα θα δρομολογηθούν και θέλω να υπάρχει ένας διάλογος".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις