Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εύβοια: Έστησαν επιχείρηση για να βρουν τον 36χρονο και εκείνος επέστρεψε σπίτι και… κοιμόταν

Εύβοια: Έστησαν επιχείρηση για να βρουν ...

Αίσιο τέλος

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με τον 36χρονο ο οποίος αγνοείτο στην περιοχή Λειρί στη Δίρφυ Ευβοίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, εν μέσω κακοκαιρίας, έχασε τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στη Δίρφυ και επικοινώνησε με την Πυροσβεστική για να τον εντοπίσουν, ωστόσο η επικοινωνία μαζί του ήταν δύσκολη. Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Συγκεκριμένα επιχείρησαν 19 πυροσβέστες με 9 οχήματα και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 7ης ΕΜΑΚ. Επίσης, υπήρξε συνδρομή από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Χαλκίδας, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, εθελοντές και την ΕΛ.ΑΣ., ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ.

 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος επικοινώνησε με την Πυροσβεστική, αναφέροντας πως έχει χαθεί και κινδυνεύει. Ενώ τον όλοι αναζητούσαν, εκείνος κατάφερε να βρει τον δρόμο και να επιστρέψει στο σπίτι του στο χωριό Λούτσα. Όμως, δεν ειδοποίησε κανέναν και έπεσε για ύπνο, με αποτέλεσμα οι έρευνες να συνεχίζονται. Και προφανώς δεν σκέφτηκε κανείς να τον αναζητήσει στο… σπίτι του. Σήμερα το πρωί, όταν τον είδαν στο χωριό, όλοι απόρησαν καθώς γνώριζαν για την έρευνα που βρισκόταν σε εξέλιξη. Τελικά, οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και η επιχείρηση έληξε.

πηγή enikos.gr

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις