Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα συγκεντρώνει καστ με μεγάλα ονόματα για το «Megalopolis»

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα συγκεντρώνει καστ...

Το νέο του φιλόδοξο κινηματογραφικό πρότζεκτ επιτέλους υλοποιείται

Ο κορυφαίος Αμερικανός σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα - Francis Ford Coppola στα 83 του χρόνια σήμερα, είναι εδώ και καιρό σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει μια επική ταινία που θα προστεθεί στην ήδη σημαντικότατη κινηματογραφική κληρονομιά του. Δημιουργός ταινιών όπως το φιλμ «Apocalypse Now - Αποκάλυψη Τώρα» το 1979 με τον Μάρλον Μπράντο και τον Μάρτιν Σιν και φυσικά την τριλογία «The Godfather - Ο Νονός» με τα 2 πρώτα φιλμ του 1972 και του 1974 να έχουν τιμηθεί με τα Όσκαρ καλύτερης ταινίας, ο Κόπολα έχει στα σκαριά ένα πρότζεκτ που «κυοφορείται» επί μακρόν με τίτλο «Megalopolis» και το οποίο τώρα παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά προς μεγάλη χαρά των σινεφίλ.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Φράνσις Φορντ Κόπολα συγκέντρωσε ένα πρωτοκλασάτο καστ που δείχνει το εύρος του πρότζεκτ προϋπολογισμού 100 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο ο σκηνοθέτης χρηματοδοτεί ο ίδιος και όχι ένα μεγάλο κινηματογραφικό στούντιο.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι θα πρωταγωνιστούν οι Άνταμ Ντράιβερ, Νάταλι Εμάνουελ, Φόρεστ Γουίτακερ, Λόρενς Βίσμπερν και ο παλαίμαχος Γιον Βόιτ.

«Η μοίρα της Ρώμης στοιχειώνει έναν σύγχρονο κόσμο που δεν μπορεί να λύσει τα δικά του κοινωνικά προβλήματα σε αυτή την επική ιστορία πολιτικών φιλοδοξιών, ιδιοφυΐας και αγάπης και σύγκρουσης» αναφέρεται στην περίληψη της ταινίας.

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα δήλωσε ότι αποφάσισε να χρηματοδοτήσει ο ίδιος την ταινία επειδή τα κινηματογραφικά έργα γίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο και όποιος έχει διαφορετική ιδέα πάει κόντρα στο ρεύμα.

«Οι άνθρωποι μπορεί να μην την αποδέχονται, αλλά μερικές φορές η άλλη ιδέα αντιπροσωπεύει αυτό που έρχεται στο μέλλον, αυτό αξίζει να εξεταστεί», πρόσθεσε.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture