Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χερντ: Η προσπάθεια της ηθοποιού να αποδείξει, ότι δεν ήταν δικά της τα περιττώματα στο κρεβάτι του Ντεπ

Χερντ: Η προσπάθεια της ηθοποιού να αποδ...

Ήταν του... σκύλου, όχι δικά μου ισχυρίζεται η ηθοποιός

Η Άμπερ Χερντ και ο Τζόνι Ντεπ έχουν προχωρήσει σε πολλές προσωπικές αποκαλύψεις σχετικά με τον προβληματικό έγγαμο βίο τους, αφού η δικαστική διαμάχη ανάμεσά τους για συκοφαντική δυσφήμηση, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πριν από λίγο καιρό, ο Τζόνι Ντεπ, ισχυρίστηκε ενώπιον δικαστή και εισαγγελέα, ότι η Χερντ είχε αφοδεύσει στο συζυγικό τους κρεβάτι, μετά από έναν έντονο καυγά που είχαν. Όταν ο ηθοποιός ξύπνησε το πρωί, είδε «ανθρώπινα» όπως είπε ο ίδιος περιττώματα δίπλα του, υποδεικνύοντας τη Χερντ, ως υπαίτια.

Η Άμπερ Χερντ επέστρεψε στη δικαστική αίθουσα τη Δευτέρα το πρωί για να καταθέσει εναντίον του πρώην συζύγου της Τζόνι Ντεπ.

Η ίδια αναφέρθηκε στο περιστατικό τον Φεβρουάριο του 2016 και όσα συνέβησαν στο ρετιρέ τους στο Λος Άντζελες μετά από καυγά το προηγούμενο βράδυ, στα 30α γενέθλιά της.

Η Χερντ αρνήθηκε τις κατηγορίες και ανέφερε ότι δεν ήταν εκείνη που αφόδευσε στο κρεβάτι, αλλά το ένα από τα τεριέ, ο Μπου, εξηγώντας στο δικαστήριο ότι το σκυλί είχε «φάει από τη μαριχουάνα του Τζόνι Ντεπ, όταν ήταν κουτάβι και έκτοτε αντιμετωπίζει προβλήματα με το έντερό του».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η ηθοποιός ξεκίνησε την κατάθεσή της λέγοντας ότι το πρώτο περιστατικό βίας από τον Ντεπ, συνέβη το 2012 και όχι το 2013 όπως έχει ισχυριστεί στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα και σχετικά με αυτό, η Χερντ είπε: «Δεν το ξεχνάω ποτέ, έτσι το θυμάμαι. Αλλάζει τη ζωή σου. Ποτέ δεν ξεχνάς τη στιγμή που κάποιος σε χτυπάει έτσι. Απλώς είχα λάθος ημερομηνία».

Για το περιστατικό με τα περιττώματα στο κρεβάτι, ο σοφέρ του Ντεπ, Στάρλιν Τζέκινς, είχε καταθέσει ότι η Χερντ είχε δικαιολογηθεί, λέγοντάς του ότι: «Ήταν ένα τρομερό αστείο που πήγε στραβά στην πράξη».

Η Χερντ είπε ότι ο Μπου και ο άλλος σκύλος τους, Πίστολ, κοιμόντουσαν στο κρεβάτι τους, ώστε ο Μπου να μην χρειάζεται να σηκώνεται τη νύχτα και να κάνει την ανάγκη στο δωμάτιο.

Είπε μάλιστα, ότι ενώ ετοιμαζόταν για να πάει στο μουσικό φεστιβάλ Coachella, η ίδια άφησε τον Μπου στο κρεβάτι, κάτι που φαίνεται να ταυτίζεται χρονικά με το περιστατικό με τα περιττώματα.

«Έκανες κάποιο είδος φάρσας;» ρωτήθηκε η Χερντ από τη δικηγόρο της.

«Όχι. Καταρχήν δεν το θεωρώ αστείο, δεν είχα διάθεση για φάρσα. Η ζωή μου κατέρρεε. Ήμουν σε ένα σταυροδρόμι στη ζωή μου και μόλις είχα δεχτεί επίθεση στα 30α γενέθλιά μου από τον βίαιο σύζυγό μου με τον οποίο ήμουν ερωτευμένη. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι αστείο, τελεία. Αυτό είναι αηδιαστικό».

Έπειτα, ισχυρίστηκε, ότι δεν είχε νόημα να κάνει κάτι τέτοιο γιατί κάθε φορά που μάλωναν με τον Ντεπ, δεν έμεναν μαζί και δεν στέκεται το επιχείρημά του, πως είναι δικά της τα περιττώματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight