Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πέντε βίντεο με την Τζωρτζίνα «να υποφέρει» και δέκα καθοριστικές καταθέσεις στα χέρια των Αρχών

Πάτρα: Πέντε βίντεο με την Τζωρτζίνα «να...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Πέντε βίντεο με την Τζωρτζίνα «να υποφέρει» έχουν στα χέρια τους οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο MEGA.
Μάλιστα όπως ανέφερε ο ίδιος, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να καταθέσουν 40 γιατροί αναφορικά με τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας, λίγο πριν καταλήξει.

Πρόκειται για γιατρούς από το «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο αλλά και από το «Αγλαΐα Κυριακού» όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα τον Ιανουάριο που πέρασε. Από αυτές οι δέκα καταθέσεις είναι ιδιαίτερα καθοριστικές για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου, αναμένεται να αναφερθούν και σε εννέα ύποπτα επεισόδια που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Μάλιστα, πέντε από αυτά έχουν βιντεοσκοπηθεί. «Τα έχω δει» είπε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος και τόνισε ότι: «σε αυτά φαίνεται η άτυχη Τζωρτζίνα να υποφέρει βραδυκαρδίες, αναπνευστικά προβλήματα…».

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επεσήμανε ακόμη ότι ανάμεσα στις καταθέσεις, θα είναι και αυτή μιας νοσοκόμας η οποία θα αναφέρει την ερώτηση της 33χρονης για την ύπαρξη καμερών στο δωμάτιο του παιδιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις