Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Rosana Mailan: H εντυπωσιακή και ταλαντούχα κουβανή δημιουργός και τραγουδίστρια στο opening του Μy Way

Rosana Mailan: H εντυπωσιακή και ταλαντο...

Το Σάββατο 21 Μαΐου στις 21:00

Το πανοραμικό roof piano bar restaurant του αγαπημένου παραλιακού ξενοδοχείου My Way μας καλεί να διασκεδάσουμε σε ένα μοναδικό Οpening event για την σεζόν του καλοκαιριού. Αποκλειστικά για την βραδιά του Opening μπορούμε να απολαύσουμε την εντυπωσιακή κουβανή τραγουδίστρια Rosana Mailan .

Η Rosanna είναι μια πολυπράγμων και ταλαντούχα performer. Παρότι το περισσότερο από το ευρύ κοινό της την γνωρίζει ως τραγουδίστρια, η ίδια είναι εξαιρετική μουσικός (πιάνο, κιθάρα), συνθέτης, παραγωγός και σκηνοθέτης.

Έχει στο ενεργητικό της ιδιαίτερες μουσικές συνεργασίες με αποκορύφωμα εκείνη με τον μαέστρο Μίμη Πλέσσα, για την διασκευή του γνωστού τραγουδιού “Αν είναι η αγάπη αμαρτία” σε μια αξιοσέβαστη ισπανόφωνη Latin εκτέλεση (A ti dedicare toda mi vida).

Στην εν λόγω ζωντανή της εμφάνιση στο My Way Hotel & Events θα έχουμε την τύχη να γνωρίσουμε την Rosanna και μαζί της θα συνδράμουν τρεις ακόμα μουσικοί, ο μοναδικός Carlos Menendez επίσης από την Κούβα στα κρουστά και τύμπανα, που μετρά αναρίθμητες εμφανίσεις με καλλιτέχνες όπως οι Imam Baildi, Ρένα Μόρφη κ.α , ο κιθαρίστας και μουσικός παραγωγός Chris Zantioti, ο οποίος διακρίνεται για τον προσωπικό του ήχο ως μουσικός αλλά και ως ανερχόμενος καλλιτέχνης, και ο Αργεντίνος Roman Gomez στο piano, ένας σολίστας piano, bandoneon και κιθάρας , συνθέτης και ενορχηστρωτής του οποίου η δουλειά έχει ήδη αναγνωριστεί διεθνώς.

Μην χάσετε την ευκαιρία να τους απολαύσετε απο κοντά το Σάββατο 21 Μαΐου στις 21:00 !

 

Τηλ. Κρατήσεων: 6947663411

 

Info

My Way Hotel & Events

Όθωνος Αμαλίας 15, Πάτρα

www.mywayhotel.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life