Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κολομβία: Δολοφονήθηκε ο Παραγουανός εισαγγελέας για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών

Κολομβία: Δολοφονήθηκε ο Παραγουανός εισ...

Οι νεόνυμφοι περνούσαν τον μήνα του μέλιτος στο νησί Μπαρού

Δολοφονήθηκε στην Κολομβία ο εισαγγελέας για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών στην Παραγουάη, σε ένα νησί της Καραϊβικής, όπου περνούσε τον μήνα του μέλιτος, ανακοίνωσε από την Μπογκοτά ο αρχηγός της κολομβιανής αστυνομίας.

Πέντε Κολομβιανοί ειδικοί ερευνητές έφτασαν στο νησί Μπαρού, όπου διαπράχθηκε η δολοφονία, για να αναλάβουν τις έρευνες με τη βοήθεια της Παραγουάης και των ΗΠΑ, ανέφερε στους δημοσιογράφους ο στρατηγός Χόρχε Λουίς Βάργκας.

Ο στρατηγός δεν διευκρίνισε πότε δολοφονήθηκε ο Μαρσέλο Πέτσι, ούτε τις ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος. Ο Πέτσι παντρεύτηκε στις 30 Απριλίου, στην Καρταχένα, με την Κολομβιανή δημοσιογράφο Κλαούντια Αγκιλέρα και είχε αναρτήσει φωτογραφίες του γάμου του στον λογαριασμό του στο Twitter. Οι νεόνυμφοι περνούσαν τον μήνα του μέλιτος στο νησί Μπαρού.

Ο πρόεδρος της Παραγουάης Μάριο Άμπντο Μπενίτες καταδίκασε τη «θρασύδειλη δολοφονία» του εισαγγελέα που «βύθισε στο πένθος όλο το έθνος».

«Καταδικάζουμε με τον εντονότερο τρόπο αυτήν την τραγωδία και θα διπλασιάσουμε τις προσπάθειες στον αγώνα μας κατά του οργανωμένου εγκλήματος», πρόσθεσε.

Μια ομάδα αστυνομικών από την Παραγουάη θα μεταβεί στην Κολομβία για να συμμετάσχει στις έρευνες, είπε ο στρατηγός Βάργκας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις