Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

TOP 5 τα πιο ακριβά σπίτια διασημοτήτων

TOP 5 τα πιο ακριβά σπίτια διασημοτήτων

Η λίστα που ξετρελαίνει

Τα σπίτια των διασημοτήτων – ή πιο συγκεκριμένα τα αρχοντικά – έρχονται με υψηλότερες τιμές από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε. Ετοιμαστείτε να σας ξετρελάνει η λίστα με τα 5 πιο ακριβά αρχοντικά διασημοτήτων.

5. Αντζελίνα Τζολί: Chateau στη Γαλλία

Αξία: 61 εκατομμύρια δολάρια

Η βραβευμένη Αμερικανίδα ηθοποιός και ανθρωπιστική Αντζελίνα Τζολί αγόρασε το Château Miraval μαζί με τον τότε σύντροφό του Μπραντ Πιτ το 2008. Το κάστρο που έρχεται μαζί με ένα οινοποιείο βρίσκεται στη νότια Γαλλία. Περιβάλλεται από 1000 στρέμματα γης και μια τάφρο. Ενσωματώνει παραμυθένια φαντασία με αίθουσα δεξιώσεων, πισίνα ή γυμναστήρια.

 

4. Jay-Z & Beyoncé: Αρχοντικό Bel Air
Αξία: 88 εκατομμύρια δολάρια

Το διάσημο παντρεμένο ζευγάρι, ο ράπερ Jay-Z και η τραγουδίστρια Beyoncé, κατέχουν-μεταξύ άλλων σπιτιών-λαμπερή έπαυλη στο Λος Άντζελες. Μοιράζονται το κατά παραγγελία αρχοντικό με τα τρία τους παιδιά. Η τεράστια κατοικία είναι κατασκευασμένη από γυαλί, ατσάλι και κομψό μαρμάρινο ασβεστόλιθο. Έπρεπε να πάρουν υποθήκη 52,8 εκατ. Δολαρίων για να αγοράσουν το αρχοντικό. Καταστρώματα ηλιοθεραπείας, πισίνες, γήπεδο μπάσκετ, σπα γκαράζ 15 οχημάτων είναι φυσικά.

3. George Lucas: Skywalker Ranch
Αξία: $ 100 εκατομμύρια

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς Star Wars George Lucas είναι ιδιοκτήτης του Skywalker Ranch που βρίσκεται στην Καλιφόρνια. Το τεράστιο ράντσο περιλαμβάνει ζώα, αμπελώνες, κήπους, πισίνες, γυμναστήριο, γήπεδα, θέατρο 300 θέσεων και άλλα. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι περισσότερο μια υποχώρηση ενός σκηνοθέτη. Ο Λούκας διαθέτει επίσης κοντινά ακίνητα, όπως το Big Rock Ranch.

2. Τζορτζ Κλούνεϊ: Villa Oleandra
Αξία: $ 100 εκατομμύρια

Το ιταλικό σπίτι του ζευγαριού του Χόλιγουντ, Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ είναι το δεύτερο ακριβότερο σπίτι διασημοτήτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Κοντά στη λίμνη Κόμο, η βίλα του δέκατου όγδοου αιώνα είναι μόνο μία από τις τέσσερις ιδιοκτησίες που διαθέτει ο Κλούνεϊ σε αυτήν την περιοχή και που τον γοήτευσε. Ο Κλούνεϊ μένει στη βίλα έως και τέσσερις σκώρους το χρόνο, προσκαλεί επίσης πολλούς διάσημους καλεσμένους.

1. Bill Gates: Xanadu 2.0 mansion
Αξία: $ 125 εκατομμύρια

Βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, το τεράστιο οικολογικό αρχοντικό διαθέτει 7 υπνοδωμάτια και πάνω από 15 μπάνια. Ο πιο ακριβός οίκος διασημοτήτων περιλαμβάνει ακριβά χειρόγραφα ή αισθητήρες. Τα συστήματα αισθητήρων υψηλής τεχνολογίας παρακολουθούν το κλίμα ή τους κεραυνούς του δωματίου, επιπλέον, η πισίνα διαθέτει το υποβρύχιο μουσικό της σύστημα. Ο Gates μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 200 επισκέπτες στην αίθουσα δεξιώσεών του. Επιπλέον, τα γκαράζ του Gates έχουν χώρο για έως και 23 αυτοκίνητα.

 

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight