Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ποιος εκπαιδευτικός οργανισμός με έδρα την Πάτρα προχωρά στη λειτουργία ιδιωτικού Λυκείου;

Ποιος εκπαιδευτικός οργανισμός με έδρα τ...

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα πλεονεκτήματα της φοίτησης σε αυτό

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Θεμέλιο, μετά από 22 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εκπαίδευσης (Φροντιστήριο, ΚΔΒΜ, ΚΔΑΠ) και γνωρίζοντας πλήρως τις δυσκολίες καθώς και τις θυσίες, που πρέπει να κάνει ένας μαθητής για να μπορέσει να εισαχθεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και μάλιστα σε σχολές της πρώτης επιλογής του, ενημερώνει πως από το νέο σχολικό έτος θα λειτουργήσει το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΜΕΛΙΟ.

Πρόκειται για ιδιωτικό Λύκειο το οποίο είναι ήδη αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και θα παρέχει απολυτήριο ισότιμο με τα Δημόσια σχολεία.

Ακούγοντας αυτό το νέο, το ερώτημα που έρχεται σε όλους είναι ένα:

Γιατί να επιλέξει ένας μαθητής το Ιδιωτικό Λύκειο ΘΕΜΕΛΙΟ και όχι άλλο Ιδιωτικό ή Δημόσιο Λύκειο;

 

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΘΕΜΕΛΙΟ έχοντας εμπειρία 22 ετών στον φροντιστηριακό χώρο και ποσοστά επιτυχίας κάθε χρόνο μεγαλύτερα του 98% σε όλες τις σχολές, όλων των κατευθύνσεων, αποδεικνύει ότι μπορεί και γνωρίζει τον τρόπο για να οδηγηθούν οι μαθητές με ασφαλή επιτυχία στην εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Bασική φιλοσοφία του Σχολείου είναι:

-Διδασκαλία από Εκπαιδευτικό προσωπικό με εμπειρία και άρτια καταρτισμένο, με εξειδίκευση τόσο στο γνωστικό αντικείμενο όσο και στην διδακτική.

-Η δημιουργία ολιγομελών και ομοιογενών τμημάτων, φροντιστηριακού τύπου

-Από την Α ́ Λυκείου, μετά το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου, θα γίνονται επιπλέον ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας στους μαθητές με βάση την κατεύθυνση που στοχεύουν (θεωρητική ή θετική)

-Τα μαθήματα λήγουν καθημερινά το αργότερο στις 15:00 ώστε οι μαθητές να έχουν ολοκληρώσει και την επιπλέον ειδική προετοιμασία στα μαθήματα της κατεύθυνσής τους, που προσφέρει το σχολείο μας.

-Κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου γίνεται προετοιμασία για την τράπεζα θεμάτων, ώστε οι μαθητές να είναι έτοιμοι για τις ενδοσχολικές εξετάσεις και να έχουν δυνατότητα για ένα ανταγωνιστικό βαθμολογικά απολυτήριο.

-Θερινά Τμήματα Εντατικής Προετοιμασίας για μαθητές που θα φοιτήσουν στην Γ’ Λυκείου

-Ειδική προετοιμασία στις Ξένες Γλώσσες, για όσους μαθητές εξεταστούν σε αυτές ως ειδικό μάθημα στις Πανελλαδικές.

-Προετοιμασία στο Ελεύθερο και Γραμμικό σχέδιο από Β ́ Λυκείου, για όσους μαθητές στοχεύουν να εξεταστούν σε αυτά ως ειδικό μάθημα στις Πανελλαδικές.

-Αναγνωρισμένη πιστοποίηση σε Ξένες Γλώσσες και Πληροφορική, μέσω ειδικά διαμορφωμένων προγραμμάτων σπουδών.

Με βάση όλα τα παραπάνω, επιτυγχάνεται ο μαθητής να:

-Έχει ελεύθερο το απόγευμα ώστε να ξεκουραστεί, να μελετήσει και να συνεχίσει τις δραστηριότητες του.

-Έχει ελεύθερο το Σαββατοκύριακο του, ώστε να προετοιμαστεί για τα διαγωνίσματα που θα διεξάγονται κατά την διάρκεια του σχολικού έτους από Δευτέρα έως Παρασκευή και επιπλέον, να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό του

 

Επιπλέον, βασικό μέλημα του σχολείου συνιστά η απόκτηση σφαιρικών και εγκυκλοπαιδικών γνώσεων μέσω της ουσιαστικής διδασκαλίας όλων των μαθημάτων (Γενικής Παιδείας και Κατεύθυνσης) προκειμένου να επιτευχθεί η γνωστική κατοχή ενός εύρους ποικίλων γνώσεων ωφέλιμων και για την ενήλικη ζωή του μαθητή.

Αυτό επιτυγχάνεται:

-Δίνοντας βάση στην Πληροφορική και τις Νέες Τεχνολογίες-STEM

-Με συμμετοχή των μαθητών μας σε διάφορους διαγωνισμούς (π.χ Μαθηματικών, Φυσικής, Βιολογίας, Ρομποτικής, Ρητορικής, Λογοτεχνίας κλπ)

-Με διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων αλλά και συμμετοχή σε αυτές

-Με διεξαγωγή εκπαιδευτικών εκδρομών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό

-Με συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα και Erasmus

Επιπλέον παρέχονται:

-Ανταγωνιστικά δίδακτρα με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών

-Υποτροφίες σε μαθητές που αριστεύουν

-Ασφαλές και οικογενειακό περιβάλλον

-Εγγύηση τήρησης όλων των διδακτικών ωρών του σχολικού έτους, χωρίς το ενδεχόμενο εξωγενών εμποδίων (π.χ καταλήψεις κλπ)

-Υποστήριξη των μαθητών μας από Ειδικό Λειτουργό-Ψυχολόγο

-Υποστήριξη των μαθητών μας στον τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού. Σε συνεργασία με αξιόπιστη εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, λειτουργεί τμήμα ΣΕΠ, το οποίο παρέχει πληροφορίες επαγγελματικού προσανατολισμού και επιπλέον διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ ειδικό τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, με τη βοήθεια του οποίου παρέχουμε συμβουλευτική για την προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα κάθε ατόμου, ώστε να βοηθήσει τον μαθητή να κάνει κατάλληλη επιλογή κατεύθυνσης και επαγγέλματος.

-Δυνατότητα μετά τη λήξη των μαθημάτων, στους μαθητές να έρχονται ΔΩΡΕΑΝ και ελεύθερα στο χώρο του Σχολείου, με σκοπό να μελετήσουν, να συνεργαστούν με συμμαθητές τους, να απασχοληθούν στην Βιβλιοθήκη κ.λ.π.

-Ασφάλιση με ομαδικό ασφαλιστήριο για όλους τους μαθητές, για την περίπτωση ατυχήματος κατά την παραμονή τους στο χώρο του σχολείου.

 

Σημειώνεται τέλος πως εγγραφές γίνονται:

•σε μαθητές που θα φοιτήσουν από το επόμενο σχολικό έτος στην Α ́ Λυκείου,

•είτε με μετεγγραφή από άλλο Ιδιωτικό ή Δημόσιο Σχολείο,για μαθητές Β ́και Γ ́ Λυκείου

Επικοινωνείστε άμεσα στο 2610453189 ή στο [email protected] και επισκεφτείτε το κεντρικό κτίριο στην οδό Πανεπιστημίου 369Α για μία εκ του σύνεγγης συνάντηση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά