Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Måneskin που γνωρίζουν διεθνή επιτυχία θα εμφανιστούν live στον τελικό της Γιουροβίζιον στις 14/5

Οι Måneskin που γνωρίζουν διεθνή επιτυχί...

Θα ερμηνεύσουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο "Supermodel", το οποίο και θα κυκλοφορήσει μια ημέρα πριν από τον τελικό της Eurovision 2022, την ερχόμενη Παρασκευή 13 Μαΐου

Οι νικητές του περσινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, το Ιταλικό συγκρότημα  Måneskin πραγματικά σαρώνουν στις προτιμήσεις του κοινού και έχουν αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές στην Ευρώπη και στην Αμερική. Όπως ακούσαμε, εμφανίστηκαν στο φημισμένο Φεστιβάλ  Coachella ενώ συνεργάστηκαν και με τον θρύλο της ροκ Ίγκι Ποπ. Οι Måneskin λοιπόν που χάρισαν στην Ιταλία την 3η της νίκη στην ιστορία της Γιουροβίζιον με το κομμάτι «Zitti e Buoni», αναμένεται να επιστρέψουν στο διαγωνισμό ως γκεστ, στον μεγάλο φετινό τελικό το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 στο Τορίνο. Το Ιταλικό συγκρότημα με frontman τον γοητευτικό και ντυμένο πολύ μοντέρνα έως προκλητικά, Damiano David (δεν έχει κρύψει ότι του αρέσει να φορά γόβες) πρόκειται να εμφανιστεί live στον τελικό του φετινού σόου, στο «PalaOlimpico» στο Τορίνο.

Μάλιστα, μετά τη νίκη τους στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας πριν από έναν χρόνο, το Τορίνο θα είναι & ο τελευταίος σταθμός των Måneskin σε μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία που έχουν ήδη αρχίσει. Η διοργάνωση της Eurovision επέστρεψε στην Ιταλία ύστερα από 31 ολόκληρα χρόνια. Η τελευταία φορά που ο διαγωνισμός είχε φιλοξενηθεί στην γειτονική χώρα ήταν τον Μάιο του 1991 στη Ρώμη όπου την Ελλάδα είχε εκπροσωπήσει η Σοφία Βόσσου με την «Άνοιξη» του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Πάντως, για την εμφάνισή τους στον τελικό, οι Måneskin θα ερμηνεύσουν live το ολοκαίνουργιο single τους με τίτλο «Supermodel», το οποίο και θα κυκλοφορήσει μια ημέρα πριν από τον τελικό της Eurovision 2022, δηλαδή την ερχόμενη Παρασκευή 13 Μαΐου.

Το συγκρότημα των Måneskin, που αποτελείται από τον τραγουδιστή Damiano David, την μπασίστρια Victoria De Angelis, τον κιθαρίστα Thomas Raggi και τον ντράμερ Ethan Torchio, έγινε γνωστό για πρώτη φορά μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην 11η σεζόν του ιταλικού τάλεντ σόου, «The X Factor», το 2017, πριν δηλαδή μόλις 5 χρόνια.

Η διεθνής τους επιτυχία ήρθε όταν η μπάντα κέρδισε, το 2021, το Φεστιβάλ του Sanremo και, στη συνέχεια, εκπροσώπησαν την Ιταλία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι «Zitti E Buoni» που συγκέντρωσε 524 βαθμούς και άφησε 2η την πολύ καλή Γαλλία με την μπαλάντα «Voila».

Όπως σχολιάζεται, ο χαμός που γίνεται με τους Måneskin είναι εκπληκτικός και είχε πραγματικά πολλά χρόνια να γίνει αυτό, ένας καλλιτέχνης ή γκρουπ που σάρωσε στη Γιουροβίζιον να γνωρίζει μετά τεράστια διεθνή επιτυχία!

Οι Måneskin έχουν γνωρίσει επιτυχία στα charts σε όλο τον κόσμο με τα τραγούδια «I Wanna Be Your Slave» και «Beggin'», με το πρώτο να φτάνει στο ν.5 στο Ηνωμένο Βασίλειο και με το δεύτερο να σκαρφαλώνει μέχρι το ν.13 στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight