Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Με αέρα rock stars η πρώτη εμφάνιση των Maneskin στο Coachella

Με αέρα rock stars η πρώτη εμφάνιση των ...

Οι Maneskin έπαιξαν την επιτυχία τους από τη Eurovision «Zitti E Buoni», το «MAMMAMIA», την εξαιρετική δημοφιλή διασκευή του «Beggin» καθώς και το «Womanizer» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Την πρώτη τους εμφάνιση στο διάσημο μουσικό φεστιβάλ Coachella έκανε το ιταλικό συγκρότημα Maneskin ενθουσιάζοντας το κοινό με τις ερμηνείες τους. Η ροκ μπάντα που απέκτησε διεθνή φήμη μετά τη νίκη της Ιταλίας στον περσινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, έκανε το ντεμπούτο της στο Coachella κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου του διάσημου φεστιβάλ της Καλιφόρνια.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους, οι Maneskin έπαιξαν την επιτυχία τους από τη Eurovision «Zitti E Buoni», το «MAMMAMIA», την εξαιρετική δημοφιλή διασκευή του «Beggin» καθώς και το «Womanizer» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Τόσο οι τυχεροί θεατές που βρέθηκαν στο Coachella όσο και όλοι όσοι παρακολούθησαν το φεστιβάλ από τις τηλεοράσεις τους, έσπευσαν να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους για την ερμηνεία των Maneskin. «To Womanizer από τους Maneskin για όσο ζω και αναπνέω» έγραψε κάποιος, με έναν άλλον να προσθέτει: «Εντάξει, το καλύττερο μέρος των Maneskin στο Coachell είναι όταν τραγούδησαν μια διασκευή του Womanizer της Μπρίτνεϊ Σπίαρς»

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View