Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Αμάντα Γεωργιάδη ξεκίνησε τις πρόβες - Στην πρώτη 10άδα στα στοιχήματα το "Die Together"

Η Αμάντα Γεωργιάδη ξεκίνησε τις πρόβες -...

Στην ΕΡΤ1 προβάλλεται εκπομπή με την ίδια να συναντά καλλιτέχνες της Γιουροβίζιον

H φετινή μας εκπρόσωπος στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, στο Τορίνο της Ιταλίας, Αμάντα Γεωργιάδη Τένφγιορντ που είναι Ελληνονορβηγίδα με καταγωγή από τα Γιάννενα, ξεκίνησε ήδη τις πρόβες της με τη 2η να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 στις 17.50. Η 1η πρόβα  της ελληνικής συμμετοχής, στην σκηνή του Pala Olimpico έγινε την περασμένη Κυριακή και πήγε καλά με το τραγούδι της Αμάντας «Die Together» να παίζει σε καλή θέση στα στοιχήματα μέσα στην πρώτη δεκάδα και γύρω από την 6η με 7η θέση. Η νεαρή ερμηνεύτρια που είναι 25 χρονών, πάνω στη σκηνή της Γιουροβίζιον τη στιγμή που ερμηνεύει το «Die Together» που η ίδια έχει γράψει και είναι μία ατμοσφαιρική μπαλάντα, φορούσε ένα μακρύ ασημί - λευκό φόρεμα, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη και ήταν μόνη της στη σκηνή ενώ γύρω της, ήταν πεσμένες καρέκλες και όλα αυτά σε μπλε φόντο, το χρώμα της Ελλάδας.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, να θυμίσουμε πως συμμετέχει στον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 10/5/2022 και η χώρα μας θα εμφανιστεί 15η κοντά στο τέλος ενώ θ’ ακολουθήσουν οι συμμετοχές της Νορβηγίας και της Αρμενίας. Όσο για την Κύπρο και την Ανδρομάχη Δημητροπούλου που έχει οικογενειακές ρίζες από την γειτονική Ηλεία, συμμετέχει στον Β’ Ημιτελικό την Πέμπτη 12/5 και εμφανίζεται με το χορευτικό κομμάτι «Ela» 9η κατά σειρά, μεταξύ 18 χωρών που μετέχουν στον Β’ Ημιτελικό. Η Ανδρομάχη εμφανίζεται επί σκηνής με φόντο ένα μεγάλο κοχύλι ως άλλη αναδυομένη Αφροδίτη.

Στο μεταξύ κι ενώ η Αμάντα Γεωργιάδη βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για την Γιουροβίζιον (ο τελικός είναι το Σάββατο 14/5 ενώ οι παρουσιαστές του φετινού, 66ου στη σειρά Διαγωνισμού είναι οι Αλεσάντρο Κατελάν, Λάουρα Παουζίνι και Mika) στην ΕΡΤ1 ξεκίνησε το περασμένο σαββατοκύριακο μία ειδική εκπομπή με επίκεντρο την Αμάντα Γεωργιάδη με τίτλο «Αμάντα στο δρόμο για τη Eurovision» όπου η φετινή μας εκπρόσωπος συναντά παλιούς γνώριμους του διαγωνισμού, θυμάται τις συμμετοχές τους και παίρνει πολύτιμες συμβουλές. Ήδη είδαμε τις εκπομπές με καλεσμένους τον Σάκη Ρουβά και την Καλομοίρα που τα είχαν πάει θαυμάσια στο διαγωνισμό αλλά και με δύο καλλιτέχνες που συμμετείχαν με την Κύπρο, την Τάμτα και την Ευρυδίκη. Η συνέχεια αυτό το σαββατοκύριακο 7 & 8 Μαΐου 2022, στις 19.20 προμηνύεται εξίσου συναρπαστική καθώς η Αμάντα Γεωργιάδη συναντά (στο επεισόδιο που θα δούμε την Κυριακή) την νικήτρια της Γιουροβίζιον του 2005 στο Κίεβο, Έλενα Παπαρίζου αλλά και την Ελπίδα που είχε πάει με το «Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ» το 1979.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 7/5 θα δούμε την Αμάντα να συναντά τη Στεφανία Λυμπερακάκη που πέρυσι στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας κατετάγη 10η με το «Last Dance» και την Demy, την αποκαλούμενη νεράιδα του διαγωνισμού που είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα το 2017 με το “This Is Love”.  

H σκηνοθεσία της όμορφης και ενδιαφέρουσας εκπομπής είναι του Αλεξ Κωνσταντινίδη.

Την Αμάντα στη σκηνή της Γιουροβίζιον έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η ίδια, στην πρώτη της επίσημη συνέντευξη Τύπου στο Τορίνο σχολίασε συγκεκριμένα για τις καρέκλες που δείχνουν σπασμένες στη σκηνή, ότι «συμβολίζουν κάτι που τελειώνει, που καταστρέφεται».

Οι φωτ. έχουν credit, EBU/Nathan Reinds.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight