Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανηγυρίζει ο ιερός ναός της Αγίας Ειρήνης στον Ριγανόκαμπο

Πανηγυρίζει ο ιερός ναός της Αγίας Ειρήν...

Το πρωί της Πέμπτης 5/5 στην Θεία λειτουργία θα παραστεί και θα κηρύξει το Θείο λόγο ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος

Με θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια θα τιμηθεί η μνήμη της Αγίας, Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης στον ομώνυμο ιερό ναό στον Ριγανόκαμπο Πατρών όπου φυλάσσεται και η Τιμία Κάρα της από το έτος 2002, την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022.

Ο εορτασμός ξεκινά από το απόγευμα στις 18.30 της Τετάρτης 4/5 με τον πανηγυρικό εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας όπου θα προεξάρχει και ια κηρύξει το Θείο λόγο, ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ανδρέας Θεοδωράτος, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Μιντιλογλίου.

Ανήμερα της εορτής της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης, την Πέμπτη 5/5, στην Πανηγυρική Αρχιερατική  Θεία Λειτουργία θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ενώ το απόγευμα της Πέμπτης στις 18.30 θα τελεσθεί εσπερινός και Ιερά Παράκληση προς τιμήν της Αγίας Ειρήνης & στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση της εικόνας της Αγίας Ειρήνης και της Τιμίας Κάρας της, πέριξ των δρόμων του Ιερού Ναού.

Στον μεθεόρτιο εσπερινό και στην λιτανεία θα προεξάρχει και θα ομιλήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης  κ. Χρύσανθος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις