Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Τρολάρει" τους δημοσιογράφους και τον εαυτό του ο Μπάιντεν: Είστε οι μόνοι Αμερικανοί με χαμηλότερη αποδοχή από τη δική μου

"Τρολάρει" τους δημοσιογράφους...

Παραχώρησε ομιλία στο επίσημο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών στο Λευκό Οίκο

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν επαίνεσε τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, καθώς αποκαταστάθηκε μία παράδοση, για την ομιλία του Αμερικανού προέδρου στο επίσημο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών στο Λευκό Οίκο, το βράδυ του Σαββάτου. Μετά την ακύρωση του αναφερόμενου δείπνου για δύο χρόνια, εξαιτίας της πανδημίας COVID-19 και το μποϊκοτάζ του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια της προεδρίας του, η εκδήλωση επέστρεψε με γούστο, φιλοξενώντας σχόλια του κωμικού Τρέβορ Νόα.

Ο Μπάιντεν άρχισε την ομιλία του, αστειευόμενος για τα χαμηλά ποσοστά που λαμβάνει στις δημοσκοπήσεις, την ηλικία του, αλλά και την απέχθεια του Τραμπ για τα ΜΜΕ.

“Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για την παρουσία μου εδώ σήμερα το βράδυ, με τη μόνη ομάδα Αμερικανών που έχουν χαμηλότερα ποσοστά αποδοχής από τα δικά μου,” αστειεύτηκε ο Μπάιντεν.

Τα σχόλια του πήραν έναν πιο σοβαρό χαρακτήρα, ευχαριστώντας τους δημοσιογράφους για το κουράγιο τους, ενώ καλύπτουν την πολεμική κατάσταση στην Ουκρανία, πριν κάνει μία έκκληση για εθνική ενότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις