Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ι. Παλιοσπύρου: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε» – Δείχνει το πρόσωπό της -ΦΩΤΟ

Ι. Παλιοσπύρου: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστη...

Η Ιωάννα χωρίς την μάσκα

Την τεράστια δύναμη της ψυχής της έδειξε για μια ακόμα φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δυο χρόνια μετά την φρικτή επίθεση με το βιτριόλι αποφάσισε να δείξει για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα της.

Eίκοσι τρεις μήνες και περίπου δέκα χειρουργεία μετά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου προσπαθεί να κερδίσει και πάλι τη ζωή της πίσω.

Mε απίστευτο θάρρος η Ιωάννα επιστρέφει σιγά σιγά στην παλιά της ζωή της κάνοντας βήματα προς τη λύτρωση από τον Γολγοθά που της επέβαλε η Έφη Κακαράντζουλα, όταν της επιτέθηκε με βιτριόλι στην είσοδο της εταιρείας που εργάζεται στην Καλλιθέα.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε» γράφει στη φωτογραφία που δημοσιεύει στο Instagram, μια μέρα πριν προβληθεί η εκπομπή «Πρωταγωνιστές», η οποία θα επικεντρωθεί «στην αποκάλυψη της Ιωάννας».

«Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση» αναφέρει, ενώ καταλήγει πως «σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα».

Δείτε την ανάρτησή της
«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα», έγραψε στο Instagram.

πηγη: in.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις