Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Πάτρα για τις άγιες μέρες του Πάσχα βρέθηκε ο Δημήτρης Γεωργαλάς

Στην Πάτρα για τις άγιες μέρες του Πάσχα...
Μαρτάτος Tάκης

Θα ξανάρθει για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη, "Κατά Ιωάννη" στις 14/5

Στην Πάτρα για να περάσει τις άγιες μέρες του Πάσχα βρίσκεται ο αγαπητός ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς. Ο Πατρινής καταγωγής ηθοποιός, απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου παρακολούθησε την Αποκαθήλωση στον ιερό ναό Παντανάσσης το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής 22 Απριλίου 2022 και την Περιφορά του Επιταφίου στην Αχάια Κλάους ενώ έκανε και τις βόλτες του στην πόλη, στα Ψηλαλώνια αλλά και στη «Γωνιά του Βιβλίου».

Το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής βρέθηκε στην Αχάια Κλάους για τον Επιτάφιο και απήγγειλε το συγκινητικό μελοποίημα "Δος μοι τούτον τον ξένον".

Συναντώντας τον στο δρόμο ήταν ιδιαίτερα ευγενής και φιλικός & μας είπε πως το επόμενο διάστημα αναμένεται να συνεχίσει κάποια γυρίσματα που έχει για την εξαιρετικά δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Σασμός» που προβάλλεται στον Alpha και πως για το καλοκαίρι δεν έχει πολλά σχέδια πέραν ίσως κάποιων παραστάσεων της «Μήδειας» που έχει σκηνοθετήσει και έχει ήδη ανέβει με μεγάλη επιτυχία στο Μπάγκειον στην Αθήνα. Στην συγκεκριμένη, ιδιαίτερα αξιόλογη παράσταση που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Εθνικό Θέατρο της Χάγης, πριν από τέσσερα χρόνια, τη Μήδεια υποδύεται η Τζούλη Σούμα, τον Ιάσονα ο ίδιος ο Δημήτρης Γεωργαλάς που υπογράφει όπως προείπαμε και τη σκηνοθεσία, την Τροφό η Μαργαρίτα Βαρλάμου, τους ρόλους του Κρέοντα και του Αιγέα ο Νίκος Δερτιλής και του Άγγελου ο Βασίλης Ψυλλάς.

Ακόμα ο Δ. Γεωργαλάς αναμένεται να έρθει και πάλι στην Πάτρα για την παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Σπύρου Πετρουλάκη, συγγραφέα του «Σασμού», με τίτλο «Κατά Ιωάννη» που κυκλοφορεί ήδη με επιτυχία από τις εκδόσεις Μίνωας με την ιστορία να διαδραματίζεται στα Χανιά και κεντρικό ήρωα, τον συντηρητή έργων Σταύρο Βεργάκη. Η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, προγραμματίζεται από την «Γωνιά του Βιβλίου» για το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 στις 19.30.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight