Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλείται να πληρώσει για ηλεκτρικό ρεύμα 35.357 ευρώ για 45τ.μ. γραφείο

Καλείται να πληρώσει για ηλεκτρικό ρεύμα...

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας άνδρας στην Δράμα

Για διάστημα 29 ημερών (από 9/2 έως 9/3) και για ένα γραφείο 45τ.μ. καλείται να πληρώσει για ηλεκτρικό ρεύμα το απίστευτο ποσό των 35.357 ευρώ. «Μπήκα να κάνω έναν έλεγχο στους λογαριασμούς μου και με το που άνοιξα αυτόν του ρεύματος είδα το εν λόγω ποσό. Ευτυχώς το αντιμετώπισα με χιούμορ, διότι δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Μου φάνηκε σαν Πρωταπριλιάτικο αστείο 19 ημέρες μετά την Πρωταπριλιά» τονίζει στο GRTimes ο Σπύρος Λάτσας, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, ο οποίος αντιμετώπισε ψύχραιμα την κατάσταση.

«Επικοινώνησα άμεσα με τον τοπικό αντιπρόσωπο, ο οποίος μου εξήγησε ότι προφανώς πρόκειται περί λάθους, λόγω αναβάθμισης που γίνεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές και από άλλους πολίτες, οι οποίοι φέρονται να έχουν παραλάβει λογαριασμούς 40 και 50.000 ευρώ» συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Οπως είπε ίδιος αντιμετώπισε το θέμα με χιούμορ και όχι με πανικό…. «Οφείλουμε να είμαστε ψύχραιμοι σε τέτοιες καταστάσεις, ειδικά όταν είναι φανερό ότι πρόκειται για λάθος. Δεν θα μπορούσα να φτάσω αυτό το ποσό ακόμη και να το ήθελα σε ένα γραφείο μόλις 40-45 τετραγωνικών. Στην αρχή κοίταγα και εγώ μήπως μου έχει φύγει κανένας αριθμός παραπάνω, μήπως είναι 35 ευρώ και όχι 35.000 αλλά όταν διαπίστωσα ότι βλέπω σωστά, αντιλήφθηκα το λάθος και επικοινώνησα άμεσα. Στη συνέχεια προσπάθησα να μπω στην ιστοσελίδα και είδα ότι είναι πεσμένη, κάτι που σημαίνει ότι τα περί αναβάθμισης είναι υπαρκτό γεγονός».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις